kärlek svider riktigt hårt, ibland

god natt

Tja bloggen!


Hemma från en tung dag men brudarna, filippa & linn.
Linn kom till våran skola när vi sluta typ, då drog vi in till stan för att linn skulle köpa nått. drog sen och käka ett lite på donken och hon i kassan va värsta suuurkärringen så ja höll ju på att klappa till henne ;O hihi, nerå men nästan fan. imorgon är de träning, vet inte va ja ska göra före de? men nått, vara med elin tror ja. men vi hörs senare. puss/annieee-


homie, alltid vi din sida


Utan dig vill och kan ja inte leva. du gör mig stark, får mig att må bra. du är så jävla underbar. vi delar så mycket tillsammans och ja kan berätta allt för dig, ja kommer alltid att finnas för dig. sånna som dig växer inte på träd, du är speciell och betyder sjukt mycket för mig. vi har alltid så jävla kul tillsammans och dehär sommarlovet har ja tillbringat så sjukt mycket med dig o de är minnen för livet. ja älskar dig världens underbaraste vän.


Läcker syrra man har?!

SÅ snygg, love you sis!

Nyduschad


ja och elin har precis duschat, HAHAH misstolka gärna ;O
hon sover här o vi har inte gjort mycket idag gått osminkade och ba schteekt en sån här regnig dag. imorgon äre lite utflyckt med skolan vi ska se på debatt. kul?! svar nej. sen äter vi och brudarna i kungshallarna, yéy.
elin garvar heeela tiden och ja får du fågelskit på hjärncellerna så ja får huvudvärk som reftlekteras till skratt. men vi hörs imorgon!!!!! :D pösssss, elin har prickar..

ja älskar dig linn

åh, bild fan tårögd av inlägget du skrev! älskar dig sjukt bästavän, litar på dig o finns alltid för dig. du är en av dom som betyder mest. love you!


jag älskar dej, jag vet inte hur jag ska säga det, men aa du är en av dom som betyder mest för mej! har alltid fettkul med dej osåhär. kan prata med dig om allt, du var den enda och första som jag berättade min "största hemlighet" och jag kan lita på dej till 110procent verkligen. säger det här inte bara, utan jag verkligen menar det. syster? du är BÄST, verkligen BÄST ♥


ointresant inlägg -.-

hej sweetes! ligger i sängen och kollar på 2 ½ men, hehe, iallafall käkade nyss. skolan idag var skit seg.. lång dag. imorgon så börjar jag nio så det är najs. och efter skolan så ska jag träffa filippa, vet inte vad vi ska göra, förutom att vi ska sola :D wieeeeeee! måste verkligen ha färg asså :O
men ska hoppa in i en dusch nu, sen måla naglarna och på med en ansiktsmaks. PÖÖÖÖÖÖÖSS!
random bild från mallorca

förlåt för useeel uppdatering..

ska verkligen försökta bättra mig!
men ja börjar om 20 min så vi hörs ikväll, I promise! ;D
ha en trevlig dag allihopa! pusspåer

en bild från denna grymma helg! hihi

GODNATT


"jag vill glömma dig men det är svårt, riktigt svårt"

hejsan! pratade med annie igår och hon ska börja blogga, så då ska väl jag det också? ;)
idag har jag verligen inte gjort nånting, kollat på film, kollat igenom bilder från mallorca och thailand, mysigt! saknar verkligen thailand.... kom för ett tag ut från duschen och då hade mamma åkt och köpt pizza! hehe. så nu har jag ätit upp den och ligger nu i sängen och ska snart slänga på en film! somna tidigt idag eftersom att det är skola imorgon, efter skolan så tror jag att jag ska åka till stan och köpa två tröjor! bilder längre ner sen vet jag inte, men skriver innan jag åker imorgon om jag hinner, annars efter skolan. puss
gick inte att ta bilder, för dom uppdaterar typ? men ni får bilder imorgon!

:/

hejsan, jag vet att ingen av oss bloggar, jag bloggar för att inte annie gör det och jag vet inte vad som händer om vi kommer ha kvar bloggen eller inte? beror på vad annie vill... ska prata med hennne sen. men aaa kanske hörs?

ska göra slingar nunununununununu!?!?!?

galet snygg hårfärg asså! vill ha nunununu!

peeeeeeengar!

kom på att jag får mina pengar imorgon! fan vad najs, måste köpa nytt löshår, hårfärg, och massa grejer men aa. jag lovar ni kan skriva upp det!

ringen

hejhej! sitter hemma framför datan nu! slutade halv tolv idag så jag och denise åkte och sola i skanstull. 35 minutare.. haha fick inte så mycket färg som jag hoppats på men det får duga, men jag ska sola imorgon också tror jag fast med filippa! behöver verkligen "bygga" på brännan lite. haha! nej men imorgon är det ju också NRJ vilka ska dit? juste efter jag och denise solat så åkte jag och mötte olivia, my, filippa och cornelia på donken i skanstull, denise följde inte med! men aa dom följde med mig in i ringen för jag skulle kolla efter en tröja som typ vart slut överallt. men jag hittade den, tog den sista! heheeh! sen så skulle olivia köpa converse så snäll som jag är följde jag med henne till tcen, gick in på ginaT en snabbis och köpte ett par jeans också, behövdes! sen så åkte jag till rågsved och Krister hämtade mig där, så när jag kom hem var typ klockan bara 4 så hade fett tråkigt, så bestämde kläder till imorgon, och städat klart rummet som mamma tjatat om i åååååååååår nu! NÖJD!?!?!! aa det hoppas jag.
men kanske hörs senare ikväll. Puss

med filippa


H-H-Hos mig! länge sen.. aa fan ;O sluta tolv.. skönt! vi gick hem till mig o käka och sen bara chillat galet. ska senare träffa elin och amandra tror ja. vi hörs senare! pusssspussss


gammal outfit

hihi, glömde att slänga in


baslinne- gina tricot
tubtop - gina tricot
shorts - h&m

godnatt

bild från mallorca!

linn skriveer!

hejsan bloggen! idag har jag vart i skolan typ hela dagen. slutade fett sent, eller aa jag gick en kvart i annan alla andra för jag skulle vara hos läkaren typ 3. men aa imorgon börjar jag 8, fattar inte hur jag ska orka asså -.-
men jag slutar halv 12 imorgon så det är skönt. efter det vet jag inte vad jag ska göra. på torsdag ska jag iallafall vara med filippa sötnos! har precis kommit ur duschen. men nu ska jag äta. hörs sen!

WAKA WAKA

sitter här med självaste hanna mjauuu! ;D wiii, kul att umgås med bästavän lite har inte gjort de på ett tag.. ;/ idag va ja i skolan, tråkigt?! men skrev vääääärsta brevet till min lärare.. höhö. imorgon slutar ja tolv så ja o filippa hittar väl på nått ;D men vii hörs senare ikväll? typ

wooow, långt inlägg asså?

'
hejsan bloggen, inte bästa uppdateringen? nej jag vet..
men aa ska berätta lite om igår och idag; igår så vaknade jag och olivia aa juste det skrev jag ju. sen så fixade vi oss och sen träffade vi saga och ella. gick till IP för att kolla om någon var där, men det började spöregna så vände direkt när vi kom dit, sen så åkte vi till donken och åt, sen ringde annie och sa att vi skulle komma till kärrtorp och vi hade ingenting att göra så åkte och mötta henne. sen skulle vi åka och träffa andre, noah, sen deras kompisar i gubbängen, och då hoppade lisa på våran tunnelbana. träffade dom var med dom ett tag sen taggade som så då åkte vi till björkhagen och åt suchi. har aldrig ätit det förut, asså fan höll på att spy. fyfan sägerjag bara!?
sen så kom adam och viktor var med dom inte länge alls, sen gick vi hem till saga ett tag, sen så åkte vi till kärrtorp för att lämna idas väska som amanda hade ( juste amanda kom också  ) men då ringde matthew amanda, så jag amanda och annie gick hem till matthew där leonardo och erik var. satt på hans ballkong och bara pratade, mysigt! sen så gick jag och amanda hem till henne, kom hem dit kanske 11.30 så jag sov där. sen så vaknade vi och kollade klart på karate kid sen kollade vi på the last song, grät som fan åt the last song asså....... sen så åkte jag till farsta för att möta mamma och köpa jeans, men det fanns inga, så får kolla efter det i veckan istället. men fick iallafall en leopard tröja och ett vitt linne av mamma. sen kom jag hem och kollade på the hills marathon. sen så duschade och nu sitter jag här och ska snart sova. för det är skola imorgon ju? känns rätt utvilad så de ska inte bli så farligt.
men skriver imorgon, när jag kommer hem, för efter skolan imorgon så ska jag träna med filippa, sen måste jag hitta nån att sola med.. :) PUSS!
längtar tillbaka tills första dagen på sommarlovet.... vill tillbaka

mår bra nu!

godmorgon! kom nyss ut ur duschen, och jag har försökt att väcka olivia ända sen typ 11 men nu är hon vaken iallafall. nu är jag riktigt utvilad. skööööönt! och förkylningen håller på att försvinna. så det är najs. ikväll sover jag hemma I think. söndag kanske shopping eftersom att det inte blev av igår heller.. men ska käka frukost nu sen fixa oss. hörs senare. Puss!

sjuk.. jätte

:'( mår verkligen inge bra och orkar inte blogga. hörs när ja mår bättre, puss
gammalbild.ja o linn

seeeeeeg....

hejsan bloggen!
sitter hemma hos filippa cooling fast hon ligger typ och sover -.-'
men ska iallafall sova hos olivia idag, med filippa också, men hon drog på träning för ett tag sen. så ska träffa henne senare. jag vet inte vad som händer ikväll, alla är skit trötta efter första dagarna i skolan. så kanske inte orkar göra nått, imorgon så blir det najs iallafall. ska typ sätta oss i sickla vid vattnet, och grilla, röka vattenpipa och snacka! fan vad mysigt asså, vet inte vilka men det är bara ringa om ni vill komma? nej inte riktigt va.... men aa ringer väl lite sköna människor. men jag skriver mer hos olivia.  hadetbra!

god natt

/angeliiicaa?!

hihihihihih kolla huve

tja ett tag sen.. visst

nu sitter ja o gör ingenting. är sjuk också -.- jippi o kan inte vara hemma! idag efter skolan mötte ja mamma o mormor och vi åkte till sickla o kolla i affärer ;d hihi.. imorgon ska ja sova hos elin o vi ska kanske träffa lukia o några som va bestämmt eller så ville linn att vi skulle med o grilla och röka vattenpipa? nej tack. inte vattenpipa! ah men iallafall, varför har uppdateringen sugit? jaaaaadu?! ingen aning, bloggar när ja känner för de o inte när ja inte orkar. just de! ja va med julia o moa en stund här på kvällstippen, lite små mysigt sådäär. men vi hörs! pussochkram

gammal. ah

ramla av kanoten!?!?!?!??!??!

hejsan bloggen! är hemma nu eller har vart det ett tag
. men jag var ju i söderbysjön och padlade. och såklart så ska jag ramla i också? fast det var inte mitt fel, för olivia för in i min kanot och den typ går sönder så den sjunker :O
så ja fick hoppa in i denises kanot. HAHAHAAAH så jävla vidrigt asså... efter skolan så skulle jag ha mött mamma i farsta men det blev inte så, så ska göra det imorgon istället!
aja, pratade nyss med annie i telefonen. om det är najs väder imorgon så kanske vi ska grilla och röka vattenpipa och så. mysigt värre asså! men jag vet inte, får se helt enkelt. ska iallafall hoppa in i duschen snart. så uppdaterar jag efter det, låter bra va? ja det tycker jag! Pu.ss!

skolan nu!

godmorgon,
vaknada för ganska precis en timme sen. har käkar frukost och klätt på mig - mjukis brallor, tjocktröja och ett vitt linne bara, inget smink och jaaaa... ni fattar. eftersom att vi bara ska till söderbysjön och typ padla? sen efter så tror jag att jag skulle möta mamma i farsta för att hitta ett par jeans. har verkligen typ inga jeans... och nu är ju sommaren nästan över, så kände att det var dax! förresten är det bara typ min skola som har börjat? det verkar som alla har sommarlov fortfarande? men aja. nu ska jag städa mitt rum lite, och packa klart. uppdate after schoooool!


jag nångång.

sanna, olivia och jag.

jag och olivia på tunnelbanan

haha, filippa och cornelia på tunnelbanan!

puss!

låååååååångt inlägg!

hejsan bloggen!
idag va jag i skolan, jäte kuuuuuuuuuuuuuuuul! nej, inte riktigt va?
men aa fick bara till 11 så det var väl skönt iallafall, fick reda på schema och så. var inte så farligt som jag trott... men efter skolan så åkte jag olivia cornelia och filippa hem till filippa. fixade oss, sen skulle vi träffa anton och jesper, men det blev inte så. så olivia drog för hon skulle på träning. så jag cornelia och filippa åkte till farsta och drog in på donken för att äta, satt och pratade massa. har saknat dom skit mycket ju.. men sen då drog vi hem till filippa igen, och vid typ 5 så drog cornelia och då vart det bara jag och filippa så vi satt vi datan i typ en timme, sen så vart vi hungriga igen så vi gjorde pannkakor, men filippas blev inte dirrekt så bra.... men aa. haha.
sen hämtade mamma mig hos filippa typ 8. så nu är jag hemma och typ knarkas halstabletter. håller fan på att bli sjuk. vet inte om jag ska till skolan imorgon, men det tror jag iallafall, för jag börjar kvart över 12. och slutar halv två. sen vet jag inte vad jag gör. men skirver mer imorgon, ska hoppa in i duschen nu! seeeeeeeeeyah!

Nyduschad!

tja bloggen.
idag tillbringades dagen först med filippa efter som hon sov här. när vi vaknade åt vi frukost sen kom kusin förbi så  vi "pratade" lite med honom. sen fixade vi oss och filippa åkte hem och jag mötte olivia. vi åkte till gubbängen och träffade andrè och arvid. vi åkte hem till arvid för att hämta hans saker typ o hoppade stutsmatta ;P hihi. sen hade alla träning så ja mötte upp filippa igen och vi träffade calle o marcus i skärmarbrink senare kom elin antevante hanna och filippa. vi åkte med dom till stan sen åkte vi (marcus filippa calle o ja) till hammarbyhöjden gick runt där sen gick vi typ till nypan o satt där och chilla galet. men ah, iövermorgon är de skolaaaa! :O  ångest.. aa. imorgon ska ja iallafall träffa denise vet inte vad vi hittar på. vi hörs/angelicaaa


skooooooooola!

gormorgon bloggen! vaknade för inte länge sen alls. men sanna och olivia ska åka snart. eller om typ en timme, för olivia ska på träning och jag ska få typ gäster. orkar ändå inte göra nått så det blir ganska skönt att bara vara hemma. imorgon så ska jag heller inte göra nått, eller kanske träffa nån på dagen, men sen på onsdag så börjar ju skolan så ska bara ta det chill resten av lovet. måste shoppa och lite så också. men ja. ni får lite bilder i nästa inläggen från igår. P U S S !

kolla snyggingen

tja, filippa möller o  angelica sörensson här. tja?! va händer? inge sj? okej. idag har vi vart med massa o vi är lagom trötta nu assåå.. vi hörs imorgon. ja lovar bättre uppdatering!


såååhär söt.

huddinge!

nejmentjaaaaaa! vad fan händer? själv så är jag med sanna och olivia. det är väl sådär najs..... nej skoja bara med er! sjuka brudar asså!  om tre fucking dagar börjar skolan, betyg och grejer! kommer fan döööööööö! men aa. igår så var dej najs. kunde vart lite mindre folk och inte så varmt men man ska inte klaga, bra musik och sköna människor. sen blev det bråk.. men inget hände -.-
aja, idag så vaknade jag sanna och olivia hos olivia kanske vi 12. sen så åt vi frukost och sen gick vi till sanna och fixade oss. sen så åkte vi och träffade andré och arvid. va med dom kanske i en timme, sen drog jag och sanna till donken och sen efter ett tag kom olivia igen, vi åt och sen åkte vi och träffade annie, filippa, carl, jennifer, amanada, och några random killar. uppdate leater baby!

Gästblogg alá filippa!

Tjenare alla brända köttbullar där ute!
Det är Filippa Möller här, ni vet den där coola tjejen med den coola bloggen med den töntiga tjejen Cornelia? Aa vilken tur, trodde ni glömt mig.. Anyway, idag har jag varit med annie på the voice, eller vi var massa mer oxå men dom är nobodys och får inte vara med på det här coola inlägget. Det var inte något att hänga i julgranen om man säger så, det var ganska tråkigt faktiskt. Vi kom hem till mitt coola place och åt som två hästar, hihi. Nu sitter vi och snackar med annies blivande, nämligen carl! ja älskar han & accepterar han som annies make & pappa till hennes barn, fast han är inte lika cool som jag såklart. Whatever, imorgon ska vi träffa andré (jag vill inte men annie vill tydligen) aa det ska bli JÄTTEKUL tycker jag, sen kanske vi ska träffa carl, ja kallar han calle istället. ta inte illa upp carl.
Hoppas ni pallade läsa det här coola inlägget för alla er coola coolingar därute!
Herrå / FILIPPA THE ONE AND ONLY! LÄS MIN COOLA BLOGG HÄR!
annie & jag, coola va? Va? VAA?

2 bilder!

jag och filippa!
jag och moa!

me like! ;) hihi..


världens söötaste..

trött..

tjatja, kom hem nån gång efter 11. de va inte så kul där idag :P men imorgon är de The Voice, wiiii.. innan ska ja nog träffa elin eller åka och träffa callleeE;) hihi.. ah, men vet fan inte va ja ska skriva? ;O och är jävligt trött nu. ja skriver nog längre imorgon. pusss

tuuung bild.

the voice

kom hem nyss, imorgon när jag vaknar så ska jag ringa filippa C och så åker jag till henne vi kanske 3 nångång och fixar oss till the voice, men ja skriver imorgon helt enkelt puss!

fredag den 13onde ?

tja bloggen. vi vaknade nyss. och har ätit och ska fixa oss snart. igår var det rätt najs. vi var med massa och röjde skiten av alla!!!! åkte runt 12 och var hemma vid typ 1. idag ska vi till 08 igen. ovanligt va? men vi hörs ikväll. ha detbra!

ung nu!

hejsan.. elin kom nyss hit också. slka snart möta upp hanna och filippa i centrum. sen taggar vi till 08! fest ikväll också. sen slagagrvi hos antingen filippa med henne och elin eller hos annie! skriver när vi kommer hem puss/ linn och annie!

@angelicas house!

tjaaaaa!
sitter hemma hos annie med självaste annie såklart? haha nej men kom hem för ett tag sen. va som sagt på ung idag med. träffade massa, orkar inte sääääga namn. men åkte hem vid kanske 10 satt i kärrtorp ett tag köpte en cola och en toast varsin. hihihihihihihi tjockisar vi vet men aa. satt och pratade om massa. sen så gick vi hem. ska på ung imorgon med, sen på kvällen är det fest som gäller! vet inte riktgt vilka som ska gå men det blir väl bruuuudarna! men alla som inte visste om det, kom till kungsan vid 8! pöööööööööööss!


inga nya bilder, ovanligt? fast nee....


en vecka kvar på sommarlovet :O

heeeeeeeej!
sitter hemma hos olivia. med..... olivia. ovlanligt, fast nee.
var ju på 08 idag. träffade massa folk. det var faktiskt najs. inte som förra året men aa.
vi ska dit imorgon med. och kanske köpa biljetter till tunnelbane fetsen. men vet inte riktiig än. jag vet att jag inte uppdaterar så mycket. men har bara en vecka kvar på sommarlovet så ska njuta av det som är kvar. sen kommer uppdateringen igång som vanligt. men skriver nog imorgon. byeeeeeeeeeeeee!

             

kuuuuuuuuuuk och fiiiiiiiitta!

nejmentjaaaa! sitter hemma hos olivia med sanna och har det kuuuuuuuul! heheeheheheh :D om några timmar är det uuuuuuuung! längar som in i hucking helvete! sanna sitter brevid mig och pullar så hela lägenheten får jordbävning och olivia sitter på toan och skiter så det låter som det är värsta åskan! hihihihiihihihihihihihiihih och jag sitter och aa.. det behöver vi inte gå in på. men ses imorgon på ung damer och herrar!

sorlig film.. buhu

när vi vakna hos matilda gick alla hem men ja gick till amanda, vi kollade på film the last song så sjukt bra men så sjukt sorlig så ja satt och as böla!.. aja, sen duschade ja och vi fixade oss. elin kom och vi gick och mötte resten av brudarna i centrum vi åkte in till medis och åt på bambogarden (stavning?) så mysig. matilda gick efter en stund för hon skulle träffa pablo.. vi andra satt kvar o skratta och prata. sen gick vi till skanstull o kolla bara. åkte till rådmansgatan där vi gick runt o bara skratta och ah.. hade kul? typ. sen drog vi till kärrtorp där vi mötte matthew matte micke leo och emil. va med dom ett tag sen taggade ja och elin till mig sen gick elin.,



Imorgon är de somsagt ung08! vilka kommer? alla aa, förstod de! ;D
draaar dit med hela ligan.. hehe och kommer ju träffa maassa där. woho
men elin sover kanske här imorgon. vi hörs! puss och godnatt.. nu är ja trött, ZZZzzz

tja. hektor tycker ja har tjockakorvfingrar?! vaaa? äre saaant? ..

aa tyvärr..


vill ha mer sommar!

nu sticker jag iväg och träffar sanna, sen träffar vi filippa. sen vet jag inte. updaterar när jag kommer till olivia. puss!
thailand 20/12 09 - 14/1 10 !
miss

va? snygga.. aa



hos amanda

.. och vi sitter och fixar oss. har precis duschat o ska sminka mig nu.
kommer ha en super mysigkväll ikväll. ha en fortsätt trevlig dag!

bilder från igår

filippaaaaa!

sitter framför spegeln och fixar mig nu! sen ska jag till stan nånstans och möta filippa :P
uppdate you later!

biljetter!

jag vet inte om vi ska hämta ut biljetter idag eller imorgon på ung! men aa ska iallafall ha biljetter!


godmorgon1
vaknade för inte så länge sen. nu håller jag på att packa eftersom att jag ska sova hos olivia. idag och imorgon kanske. måste ha saker till ung ni vet? haha nej men aa längtar som fan. ska bli skönt att träffa alla. men sen om en vecka så börjar ju skolan, vet inte vart sommarlovet tog vägen? det har ju gått skit fort. men nu ska jag sluta klaga på det och njuta av det sista av det. men ska iallafall ringa till filippa nu och väcka henne om hon inte redan är vaken!
se you later baby!



saknar mitt hår

"hårfärgen o längden"


annie här? länge sen.. typ, aa

va som sagt på The voice summer party "förrgår" (klockan är över tolv)! sjuukt kul vi hade. drog hem därifrån vid tolv sen vid ett gick vi till limpan ja o olivia sov där. mys ;) nu är ja filippa o elin hos matilda vi har inte gjort så mycket, grönan med även olivia. imorgon ska vi tjejer ut o äta på resturang! wii

S H I T! imorgon är de UNG08 wooohoooooooo
asså ja vet inte vad ja ska skriva mer? men aja.. vi hörs när ja vaknar tycker ja låter som en bra ide?
bra.

mhm!

nu ska jag försöka sova, sätter på teven ett tag. men imorgon så ska jag först städa klart mitt rum. sen så ska jag ringa denise när jag vaknar så träffar jag henne matilda och några fler, sen köoer vi biljetter. sen när vi gjort det ska jag träffa filippa, jocke och typ wille. sen så på kvällen träffar jag olivia och slaggar där. sen är det uuuuung som gäller.
juste måste träffa my också och hämta lite saker.... mycket att göra.. -,-

party hela veckan! :D

nejmentjena! . sitter med spotify på högsta volym och taggar inför veckan som kommer. fan vad najs det ska bli asså! först är det ung 10- 14 sen kvällen på 14 är det the voice. sen den 12 är det fest i kungstregårdens tunnelbana. jag är så jävla taggad!!!!! puss!

svar på kommentar

jennifer om shopping:
shiiat hur små fötter har du? hihih fett söt :D
svar: haha jag har inte smpå fötter alls. men converse är lite stora i storlekarna, :P

.

orkar inte blogga, skriver kanske imorgon, hejdå!

shopping

hejsan, är hemma nu. på väg hem så åkte jag och mamma snabbt till farsta för att åt lunch. men det blev en liiiten shopping också. köpte en H- tröja. 6 par trosor. två par tights. ögonskugga. lösögonfrans lim. massa skolskit och så köpte jag ett par vita converse. fast dom är ganska stora.. det fans bara ett par kvar i affären, så det fick bli ett par 35er. men mamma sa att jag skulle ta dom så.. men jag ville ju verkligen ha ett par så... men aa vi hörs senare, puss

hejdååååå!

åker nu hörs imorgon. puuuuuuuuuuuuss!

vallentuna

godmorgon. vaknade för typ  40min sen. käkade frukost och klädde på mig lite snabbt. ska snart åka till vallentuna. det kommer inte bli någon uppdatering där, för jag har inte med mig min data. men imorgon så ska jag iallafall till täby och möta filippa och få tillbaka mitt löshår, eller jag hoppas det iallafall. sover ochså i vallentuna ikväll.
juste om tre dagar är det ju ung-08. vilka ska gå? :D



svar på tal;

fråga; vad kostar dom? :)  anonym om: kort canade goose jacka.
svar; dom kostar typ 5000 är inte riktigt säker men nånting där omkring. skriv namn nästa gång! =)

kort canada goose jacka! <3

någon av dom här jackorna ska jag ha i vinter :)))))))))))
men vet inte vilken färg en men aa.

jag älskar dej

hejsan. sitter hemma i min säng med lilla oliven. idag så har vi inte gjort mycket alls. skönt faktiskt, bara ta det lugnt. men vi kom hem till mig vid kanske..... halv åtta. och så kom det hem en pizza till oss som mamma hade beställt. och så började några killar busringa oss seriöst 1000 gånger. men vi svarade och dom var väl roliga att prata med -.- det var några från enskede. men aa. sen så pratade vi med andre också. sen så hyrde vi film på min teve. valentines day. lite konstig faktiskt fattade inte så mycket. men aa. och sen kom mamma hem runt elva och ni sitter vi i min säng och kollar på teve hörs imorgon.


fjällrävencrew

dara till mig nu...

japp nu drar vi hem till mig, olivia slaggar5 där ikväll. vet inte om annie också kommer ikväll. tror inte det men aa. ska bara klä på mig, idag tror jag inte va ska göra nått speciellt båda är trötta, men uppdaterar mer sen.


godmorgon

vaknade nyss, ska snart käka frulle och sen fixa oss. skriver mera då. puss


torsdag

hejsan, kom hem runt halv 12. har vart med olivia, annie och filippa. som också fyller fjortisw idag. grattis älskling. men aa, vi mötte annie och filippa på donken så käkade vi. sen så drog vi vidare till grönan. men det var tråkigt, så drog. skulle egentligen på nån fest, men blevinte så. så drog hem. sen duschade jag, och nu sitter jag här. imorgon så sover annie och olívia hemma hos mig, men skriver imorgon för är skit trött och orkar in´te blogga just nu. herrå

6 augusti

hej. sitter bara hemmaa och har trååk. idag fyller filippis år! graaaaaattisgrattis! dagen har ja tillbringnat med linn oliv och filippa vi va typ på grönan. aa, imorgon ska ja filippas familj och min mamma fira filippa senare ska vi träffa olivia och kanske gå på the voice summer party, beror på om vi får biljetter. sover kanske hos linn med olivia. inte på humör nu så vi hörs imorgon. hej

grattis b ä s t a v ä n !

på fjooortisdagen. i love you

soooooooooooooooooooooool

hejsan, nu har vi bajsat klart. haha ´nej men för dom som inte fattade så drev vi i förra inlägget. men det hoppas jag att ni förstår. men iallafall så har vi vaknat nu och sitter och kollar på mtv. jag och olivia asså. men jag ringde nyss annie och jag kanske ska sova hos henne idag. men vet inte vi skulle höras senare, men ska iallafall träffa henne tror jag, hörni det är fint väder? det var länge sen eller hur? nej men det är ju najs, så ska snart käka frulle sen fixa oss så snabbt som möjligt. pallar inte sitta inne när det är sooooool! men hlörs iallafall innan jag drar ut.



bajs

sitter hemma hos olivia nu och s´ka snart bajsa. eller inte jag men olivia och jag ska kolla på. mysig värre. imorgon så ska vi någ fortsätta att bajsa. men vet ni vad. vi skiteri vad alla tycker, för vi ÄLSKAR att bajsa, vi äölskar allt med det. lu'kten speciellt. ellerhur olviia? - ja det är det bästa med livet.... :D ses efter vi bajsat, men det kan ta några år. pusspårumpan

/linn

hejsan. åker och möter olivia nu. bussen år om 10 min, måste skynda mig........ möterr henne i tcen sen äter vi och jag slaggr där ikvälll.
annie jag sk toffla dig så jävl hårt när jag ser dig

mensvärk och livet suger..

har såå j*vla oont så jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nästan börjar böla. och linn verkar ha vaknat på fel sida så hon jiddrar så ska ge henne en feeeet box när ja ser henne. hörs om de blir bättre


sjuk

hejsan. mår faktiskt inte så bra. har ont i huvet och ligger bara och slappar framför teven. har inte ätit nått på hela dagen.. men vet inte vad som händer ikväll. tror  jag bara är hemma. hyr en film och så. ska försöa få tag på bilderna idag men vet inte om det kommer gå, men hörs senare puss!

äru flash?

tack linn älskling fööör perfymen ja önkade mig! loooooooove you

tja! sitter här med filippa som typ duschar (?) va
kom hem runt tooolv o chiilllar galet, wii. idag har vi inte gjort särskilt mycket, gick till max runt ett och bara tog de lugnt, kolla på film och prata, senare mot kvällen (eftermiddagen) mötte vi upp axel som vi inte har träffat sen typ 6an ;O vi drog till skärmarbrink och åt lite sushi.. sen drog vi till max igen. prata, musik o skratta :)) sen mådde inte max bra så han spydde och gick hem. och han som skulle sovit här med oss :(( aja, axel gick hem och vi drog till hammarby och träffa linn, adam och wille sen drog vi hem igen. gick ut igen vid 11 och träffa tage och emil stötte även på nisse och arre :) men vi hörs imorgon eller nått? pussfrånmig!


grattis igen bästavän!

hejsan, sitter och kollar på mtv. ska snart ut och bada, sen så sover jag hos ville idag. måste träffa annie också och ge henne en present eftersom stt skitungen fyllde år igår. men aa nu ska det badas herrå!

måste bara säga..

att ja tänker på dig dag som natt. och ingen kommer någonsin förstå hur mycket ja saknar dig och de vi "hade". de är så j*vla dåligt och synd att de har blivit som de har.. men du har ditt o ja mitt nu? de är så jobbigt att inse, men våran vänskap balanserar nu.. ja menar inte att den kommer ta slut för vänner är vi oavsett, men så tighta? va hände? jo ja vet precis va som hände.. men ja är bara så jävla rädd att inse de. du va min bästavän, du är min bästavän, du förblir min bästavän. men ja vill verkligen inte ha de såhär..
I will always love you, Matilda Wyness.


snart så..

alla ska väl gå? ;)

tack för underbar födelsedag!

först vill ja tagga alla som grattat mig! thank you!
haft en grym födelsedag faktiskt. ja o filippa drog in till stan nån gång på eftermiddagen kollade affärer sen runt halv sex åkte vi till medis där vi mötte alla utanför resturangen. sen åt vi o hade super mys! ;) runt åtta åkte ja och filippa hem för att hämta guldkortet sen åkte vi till grönalund. träffade matthew, becca, halat, emil, emil o leo där o va med dom, stötte även på pavel länge sen nu asså ;O ah, runt tio tiden åkte vi därifrån. ja filippa leo matthew och emil stannade vid vattnet o satt och prata sen drog vi oss till ktorp, träffade joel och tage och satt bara och snacka. kom hem runt 12..

nu ligger filippa i min säng, ovanligt? neee..
imorgon ska vi träffa max på förmiddagen och ska försöka träffa micke saknar den lilla skiten! ;O men vi hörs imorgon. puss och godnatt.

 


w0w

titta va ja hitta, två gamla idolbilder ja gjort till två gamla favoritbloggare ;O;P

Paow.se

Hejpaulinas.blogg.se

2010 08 02

hejsan, sitter och kollar på new moon samtidigt som jag tvingade mig själv att skriva lite. jg hatar verkligen att det ska regn hela tiden.. men annars rullar det på. imorgon vet jag inte vad jag ska göra. kanske träffa annie, men om det är fint väder så kanske jag ska sola och bada, men aa vi hörs senare helt enkelt.
hejsan snygging

.

hejsan, sittter och kollar på patrik 1,5 med wille, och vi har precis ätit. ska bada i poolen sen och så. men aa hörs senare pus!

.

sitter och väntar på att ville ska komma hit. sen ska vi kolla på film tror jag. men vet inte, hörs sen puss

...

jag skulle behöva hjälp, med en bubbla runt alla inläggen. men det går inte....

//Linn

håller på lite med designen. kollar och så. försöker hitta nått som ska ändras. tröttnat lite på designen. men aa. hörs efter det.

.............


i mina ögon va du bättre än såhär

?"

asså nått ja undrar hur kan vissa killar vara så jävla kalla? leka med tjejens känslor, få henne att bli så jävla kär, få henne att tro att de är nått "mellan" dom. få hennes självförtroende på topp. men i självavärket är han bara ute efter sex? seriöst, väx upp förfan. är de verkligen värt så mycket killar? p u m p a  o c h  d u m p a


regnar..regnar

buuhuu va dåligt väder. aja, vakna för några timmar sen av väääärsta mardrömmen. håller iallafall på att fixa mig nu ska snart möta bästavän o hitta på nått, sen runt sex drar vi oss in till medis där typ heela min släkt och hennes familj väntar så ska vi fira lite :P hihi sen träffar vi nog några o hon slaggar här tror ja. wii, vi hörs ikväll! love you all


haha gammal!  ;)

god natt



ja älskar dig filippacarlsson, sååå sjukt

fjortis nuuu


 G   A  M   M  A  L !! HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAA

HAHAHHAA

*ringer filippa*
- anders
-hmm, mmm... mm..
- ANDERS!
-MMHMM..MMM..LALLA
-KRISTIN! vi har en sångfågel i telefonen..
-mhmmm...
- KRIIIISTIN! KOM OCH LYSSNA PÅ SÅNGFÅGELN

hahahah torrrrrr


.

orkar ver´kligen inte blogga...... annie bloggar nte, och allt ja....... hejdå för ett tag


bio

hejsan. dagen började med att jag vaknade kanske.... 11. så mötte jag denise i tecen kanske 10 över två. och så stod vi och pratade medans vi väntade på olivia, som inte dirrekt är den snabbaste personen jag känner. men sen kom hon iallafall och vi gick tillsammans till bion där filippa och cornelia satt och väntade. hämtade ut biljetterna sen så kollade vi lite i affärer. sen började den och vi köpte popcorne och coola. men seriöst när det var kanske 10 min kvar så kunde jag och olivia inte hålla oss. vi var så jävla kissnödiga. vi sprang ut från bion och jaa.... sen så åt vi på donken och cornelia och filippa åkte hem. jag, denise och olivia åkte och träffade joakim och... ville nånting tror jag han hette, dom var väl ganska roliga. sen så skulle jag och olivia hem. men då möter vi markus denise kille, felipe och deras kompis.... fan också, ville verkligen inte träffa nån såg ut som jag vet inte vad. bulle på huvet, inget smink och dom fulASTE kläderna. men skit samma sitter och väntar på att olivia ska duscha klart så tänkte skriva, hörs imorgon, har fortfarande inte bilder.........

är så j*vla irriterad

..men vet inte varför.. aja, fjårtisw snart iallafall, hihiii. morgondagen tillbringas med familj o såklart bästavän filippa! åh orkar inte skriva.. och om DUUUUUUUUUUUU läser de här.. dra åt helvete, på riktigt.

godmorgon

nu är jag vaken och ska snart börja fixa mig. sen möter jag tjejerna i stan klockan halv två. vet inte om vi ska sova hos nån. annars åker jag hem kväll. Puss

.

har precis duschat, och nu sitter jag och kollar på satc som vanligt? juste kollade på farsan förut, haha har inte sett den förut men aa, den var ju sköööön, ska snart lägga mig, puss

suger på att uppdatera..

buuuhuu..
Vakna hos filippa, fixa mig o åt frukost. sen träffade ja olivia och vi träffade ludwig och några (?) men taggade efter ett tag.. hihi. åkte o åt med mamma sen kom ja hem och träffade massa och kom precis hem. imorgon vet ja inte vad som händer, skulle kanske träffat denise? men ja vetinte. vi hörs.  kyssssss

ja saknar dig bästavän.


RSS 2.0