svar på tal;

anonym: (om eclipseeeee) vilka ska gå? <3
svar: eh, få se.... jag, cornelia, olivia, filippa och sen så vet jag inte om denise ska med. och sen kanske nån till men jag vet inte. hörru, skriv gärna namn nästa gång :D

eclipseeeeee!

imorgon möter jag brudarna i stan halv två sen så halv tre börjar bion och vi äter ute efter det. faaaaaaan va skönt det ska bli att träffa alla, speciellt cornelia har inte träffat henne på hela sommarlovet......... men pöööööss!

thaimat och jeans.

mamma kom nyss hem med thiamat och jeans till mig, rea på JC 299 kronor. faktiskt snygga. mörka, nästan svarta. men ska snart äta. sen så vet jag inte. imorgon så blir det kanske bio med tjejerna. PÖÖÖÖÖSS!

godmorgon?

fast nee.. men aa jag vaknade runt 1 slog på teven. sen ut i solen ett tag.. men vet ni har värsta paniiiiken allt mitt bruna som jag fick i mallorca, har flagnat bort, :O fattar inte... så är inte ett dugg brun, jag kommer seriöst ta livet av  mig... RIP mig asså............................ hörs i ett annat liv hejdå..

vet ni att..

det jag helst av allt i hela liten, helst skulle vilja göra nu. bara sticka iväg till thailand. eller utomlands överhuvud taget. men helst till thailand, saknar det så sjukt mycket. vet att jag var i thailand i januari, och mallorca nu i juli. men det känns som att det var så sjukt länge sen... hoppas vi åker iväg i höst eller vinter. det är så jävla skönt asså. man behöver inte tänka på nått annat än sig själv. sola och bada - bara chilla.. när jag blir äldre typ 17 så ska jag fan dra i väg fem-sex gånger perr år. två på vintern, två på hösten, en på våren och en på sommaren!
det jag älskar mest av allt är fan att åka utomland. ni kan anteckna om ni vill. ville bara skriva lite....


ooooorhem

hejsan, ligger och kollar på¨teve och smsar med hektor. jätte rolig kille asså -.- nej men är som ni redan vet i orhem. har spelat vollyboll och grillat och så, ganska mysigt faktiskt. imorgon vet jag inte vad jag ska göra. hoppas det är fint väder då blir det shteeka vid poolen. men jag tror att det sla regna men aa.. vi ska iallafall ta taxi hem så är kanske hemma runt ett två. men skriver mer då.

ja jag vet att bloggen är tråkig. annie bloggar inte, jag har inga bilder, ingen kommenterar och aa. men ska försöka bettra oss, eller hur annie? :@ <3

hos elin

..ovanligt va?
förlåt för dålig uppdatering. men iaf, dom senaste dagarna har ja vart med elin och även filippa,linn och oliv. kommer inte ihåg va vi har gjort med kul har vi väl haft de iallafall. ja o elin såg precis klart på en skräck film, The Ruins. haha, första gången ja börja grina till skräck men den va så j*vla äcklig. hihi
vet inte va vi ska hitta på idag. rätt sega båda två idag faktiskt, ska iallafall mysa sista dagen med henne innan hon åker till gotland. vi hörs. puss och kram

uppdaterar imorgon.

kommer inte uppdatera nånting mer idag... men gör det imorgon istället. puss

" I taken lyser stjärnorna "

ligger och kollar på den just nu, har sett den skit många gånger men iaf!

.

har ingenitng att skriva, annie skriver inte heller.. vet inte varför men aa. har ingen lust att blogga mer ikväll P U S S !

några bilder..

jag hittade några bilder från mallorca, men bara på stranden och huset vi bodde i. men ska försöka fixa alla andra bilder också..
träkiga men kommer mer senare...

kamera sladd......... borta?

sha! sitter fortfarande och kollar på SATC. skit bra ju. även fast jag sett dom typ tusen gånger förut. menskitsamma.
imorgon så är det vollyboll i orhem som gäller. men det kommer säkert regna........ men det blir nog najs iaf.
senare ikväll så ska jag duscha, raka benen osv. ansiktsmask, fotbadsmasage och måla naglarna!

till dej..

you know I love you most of the world.
you know you're the one I can tell you everything.
I know I failed you.
I know I can not do something about it.
but I just want you to know that you are the best.
never leave me.....
for I will never leave you.




SATC

hejsan, kom hem för ett tag sen. ¨åkte från olivia vid typ fem.sen träffade jag annie och hämtade min mobil och min väska. sen så kom krister och hämtade mig, och nu är jag hemma. torra mjukiskläder är på och SATC som mamma gav till mig när jag kom hem. puss!
sjuuuuukt gammal bild, som tur var så drev vi :O

..

hejsan, sitter hemma hos annie med olivia och filippa. ska snart ut och träffa några. vet inte vilka. men sover iallafall hos olivia ikväll med filippa igen. hörs senare PUSS!

älskar díg iallafall.....!

@ olivias place


hejsan, sitter hemma hos olivia i haninge och har precis kommit hem. har vart ute med hektor, anton och tim. ganska chill faktiskt. imorgon så slaggar jag med olivia och annie. antingen hos mig eller hos olivia. men aa. ska snart kolla film eller nått. har skit ont i huvet så kommer nog somna snart. hörs imorgon, puss!


tja

nu sitter vi hos hanna och chillar galet. ska snart träffa lille oliv och hitta på nått! :) nu har annie träffat sin bäästavän linn som blev brun från utlandet. vi hörs puss/LAC hihihihihi

pappa nu

ja, jag drar till pappa nu, han kommer och hämtar mig iom en minut, senare ikväll kanske jag träffar nån. puss!

27 juli

hejsan, har precis städat mitt rum, packat upp alla kläder och lagt allt i tvätten, sen ska jag bara duscha. det blev inte så att jag åkte till filippa eftersom att det tar typ 3 timmar att åka dit med buss och tunnelbana. och hennes mamma jobbade typ så hon kunde inte hämta mig i danderyd. men vi tar det nån annan dag i veckan. eller så sover hon här imorgon, med annie och olivia om dom skulle sova här. hörs senare puss!

nooooortälje!

godmorgon! jag vaknade nyss, eller för kanske en halvtimme sen. ligger bara i sängen och gör ingenting, packade just in mobil, men den fackar, kan inte röra den, det bara kommer mer och mer sms. den har hållt på så i....... ja sen jag vaknade. inte konstigt eftersom jag inte har haft på den på 10 dagar, fattar inte hur jag klarade mig, men jaja..
men aa, idag ska jag iallafall sova hos filippa i nortälje, har saknat henne som fan... hon den skitungen har vart i kroatien, så hon kommer säkert vara skit brun :O men ska packa upp nu och försöka få tag på filippa. sen ska jag packa och ja... vi hörs sen helt enkelt!
olivia, filippa, jag och cornelia i vintas! saknar som fan!

jag är inte singel längre :D:D:D:D

kolla min snygging!

hemma från mallorca..

hejsan, det var länge sen. men annie har uppdaterat er jätte bra ellerhur? nu är jag iallafall hemma. kom hem för kanske en timme sen. planet var försenat pågrundav ovädret, så dom kunde inte landa där vi skulle landat så dom var tvungen att köra till en annan landningsbana eller nåttskit, men aa.. sitter i min skööna säng och typ sover. men jag lovade att uppdatera er när jag kom hem. det har vart jätte skönt där nere. förutom lite skit som händer, orkar inte gå in på det, men aa solat lite varje dag iallfall. men har värsta ångesten är inte ett dugg brun, jävla piss asså. men aa, det var jätte nice ställe vi bodde på, pouerto pollensa, vi hade hyrt ett hus med varsit rum, två toaletter, uteplats, pool och lite så, så det var najs, och stan va najs, fast jag hade förväntat mig mer shopping, köpte inte mycket alls. skriver längre ner var jag köpte. men det är iallafall skit skönt att vara hemma förutom att det typ var fucking minus grader när vi gick av planet :O och regn och skit, vafan är det här liksom? aja, ska sluta klaga nu, det vart en ganska lyckat resa iallafall, men kan inte lägga in några bilder från resan för emelie har alla bilder. men jag lovar att det kommer komma upp, inte alla men sen kommer det upp på facebook också, sen fattar jag inte. det verkade som att killarna typ inte sett en tjej inte kort klänning eller shorts förut? asså seriöst typ alla som åkte förbi med bilarna tutade, stanade, ropade eller bara drog ner rutan och typ drägglade, även om dom hade deras brud i samma bil. sen när jag och tova gick förbi nått internet café eller nått så var det en kille som ropade seriöst 5000 gånger hola bretty girl, bretty girl......  men jag kan ju inte säga att det  inte fans snygga killar för, shet asså det var skit många som liknade hugo rosas. mhmhmhm shmatar asså.


jag köpte: en blå rosa och en vit ed hardy keps. en svart och en vit t-shirt. en brun tunika. ett vitt linne med nån figur på. en navenpiercing det stod bitch på. playboy halsband och örhängen. en henna sak (?). en fotkedja. en svart väska. en guldig och en svart plånbok. tio pack med lösögonfransar. vitt och gult nagellack. gul bikini. ljusrosa, bruna och vita solglasögon. svarta hotpans. en svart blommig tubtopp. en parfym sen fick jag två av mamma, en som luktar typ tuggumi, sen escada och pretty (?). en mascara. nån sak som gör fransarna tjockare och längre. puder. rouge. en leopard typ handduk. shrek den sista. eclipse. sex and the city 2. knight and day. badmadrass sak. en ring med diamant på. sminkväska. sen var det lite till saker som jag inte kommer på nu, men as.
nu kommer jag somna närsomhelst så ska nog sätta på eclipse nu och sen sova, så hörs vi imorgon, puss!


bild på mig och olivia så längre, miss!

@hannas place

Tjaa, sitter på hannas hårda köksstol. hihi skoja sååklart ;)
förlåt för inte den bästa uppdateringen.. så kan de bli ibland. idag va iallafall ja, hanna och filippa på grönan och hade de mysigt i regnet. hanna åkte hem och åt och ja och filippa åkte vidare till ktorp och träffade julia och kezaya senare kom fanny, satt bara där typ så ja o filipa tagga till amanda där hanna också va. vid 11 taggade vi hem i spöööööregnet. just de! de va skit kul, när vi gick vi vägen va de stooora vattenpölar på vägen så kom de en bil så bad vi han köra där så vi blev dygnsura, hihii va buusigt! :) sen när vi kom hem så duschade vi och satte på oss myskläder och bara praata..

Imorgon ska vi bara ta de lungt. kommer säkert regna så vi ligger väl säkert och bara kollar på film. och träffar nog amanda också. men vi hörs imorgon. Puss o godnatt.

Linn, filippa, sanna och cornelia kom hem!


@hannas place

sitter på hannas hårda köksstol. hihi skoja!?
datan har f
tt da06, h-rs 506rg6n *4ss

hos filipps

tja!
nu har ja kommit hem från min älskade lilla familj från falun och slaggar hos filippa med hanna, haft en sjukt mysig vecka i falun och en sjuukt rolig kväll idag! haha..
men vi hörs imorgon, P U S S


Gästblogg

hej alla lac läsare, så ni vet är linn i mallis och annie i falun. och annie bad mig blogga för hon kommer inte in på blogg.se vad har ni gjort idag? jag har inte gjort ett skit, fan jag är skit dålig på att gästblogga, jag vet inte vad jag ska säga ;O fiint vänder det är ute.. har ni gjort något kul i sommar? min sommar har varit typ den tråkigaste på länge -.- men aja vi hörs snart, puss / http://liippas.blogg.se


Right now


nu drar vi till falun!
skönt att komma ifrån ett tag.'


L A C



våran låt.. saknar dig

my lips like sugar

orkar inte blogga idag. va med filip sen adam wille senare natou. imorgon drar ja till falun uppdaterar där. lala


Bild lånad från google.


good morning?


gammal bild, gammal tid
..haha vakna vid typ två och har inte gjort så mycket sen dess, bara tagit det lugnt. idag vet ja verkligen inte vad ja ska hitta på? känns som alla är borta just nu. vet inte va ja ska skriva mer nu? så vi hörs senare

,-


en bild på dig [bild 1]
en bild på den du har lust att träffa idag [bild 2]
en bild på dig och din kompis [bild 3]
en bild på den du var med igår [bild 4]
en bild på någon du har stått nära, men glidit ifrån [bild 5]
en bild på någon du saknar [bild6]


god natt

nu ska ja lägga mig, är så sjukt irriterad. aja, hoppas det är över imorgon.

titta snygging


F U C K Y O U


18 juli

sitter just nu och gör absolut ingenting. ja har så tråkigt som de bara går -.- saknar så många.. åh

Aja vakna vid 12 kanske av att skitunge fota mig -,- vi fixade oss och senare drog vi ut och träffa olivias kompis Ludwig och hans kompis. va med dom ett tag och gjorde typ inget (?) kul. sen skulle dom på match så jag och olivia åkte till hh och träffa hektor. vi satt och prata/skratta, sen tagga ja och mötte lillamanda och va med henne en stund sen drog ja hem och umgicks lite med mamma, hihi längesen nu. imorgon vet ja inte vad ja hittar på?! får se då.

Lite bilder;


självklart ställde hon upp på bild

homie

kralliga pojkar, hmm


olivia kortis

tja!
sitter just nu hos min lille oliv och gör inte mkt. vi ska snart gå och lägga sig efter som att hon har träning typ nio imorgon -.- fast ja soover ut tills hon kommer tillbaks.. puuh.

Mötte amanda vid 4-5 och vi åkte in till stan och kolla lite. sen åkte vi till henne och chilla galet sen träffade vi olivia och amanda gick hem ett tag efter. ja och olivia träffa tim & hektor och gjorde inte mkt.. hihi
men hörs imorgon. puss

saknar faktiskt dig..


va har du tagit vägen pojk?!

gaammal bild ;O


jag, mamma & broor

längesen?


hejpåer
! såklartbästaanniehär.
vakna för en stund sen och sitter och chattar lite med olivia bestis. Idag ska jag nog träffa amanda på dagen sen kvällen vet ja inte?! men ah, vi kan ju höras senare! pusss&kraam


Ja älskar dig! ;D



olivia, korv o ja


Ögongodis

är de bara jag som tycker Hugo Rosas är världens snyggaste?


bruden är guldvärd


Du och ja har alltid så jävla kul tillsammans, vi garvar åt allt! du är så klockren. du får mig alltid att må bra, alla behöver nog en vän som dig tjejen. aldrig utan dig, aldrig!


så snygg?!?!?!?

Isabelle min otroligt snygga och snälla barndomsvän!
kolla på modellen?!

fick precis..

ett samtal direkt från kollot elin ska bo på nu i tio dagar. de va min älskade syster som ville prata lite efter som dom har "telefontid" nu, känner verkligen igen mig ;P nu sitter ja iallafall hemma hos pappa och det är såå varmt att ja tror jag döör snart :( ja, idag har vi bara legat och solat och badat en massa, samma imorgon me! ;D
men vi hörs senare.- hihih

busiga

Resturang

Hej alla! Hoppas allt är bra :) Nu sitter jag pappa och hans tjej på resturang, mys! Hörs när vi ar hemma. Puss

resfeber, resfeber och resfeber igen!

hejsan... eller hejdå. jag ska iallafall åka nu, resväskan står framför mig. och allt är klart nu, har precis ringt emelie och dom kommer snart. dom ska bara handla en kamera men först ska jaf äta lunch, förlåt om alla inlägg vart konstiga men aa jag har världens resfeeber! HAAH! men hoppas vi hörs när jag är i mallorca, men jag vet inte än, ha det bra här i tråååååkiga sverige, kommer så klart sakna massa, anniekommer sakna dej massa! PUss Linn!


Filippa Bästavän Möller!

jag kommer sakna dej älskling. först när du sa att du skulle åka tänkte jag. det är ju bara 5 dagar, men sen kom jag på att jag åker ju imorgon, och då kommer det bli 11 dagar :O:O:O:O:O: kommer sakna dej skitunge. saknar dej redan ioförsig...


love you hunnie

godmorgon

hehe, jag vet att ingen annan än jag är uppe vid den här tiden, menmen. har iallafall hunnit vaknat och ätit frukost och ska snart börja packa. emelie och hennes mamma kommer och hämtar mig vid 2-3 s då åker vi nog och köper en kamera, man måste ju fotta mycket när man är utomlands ellerhur? =) haha men när jag kommer hem så får ni iallafall många bilder. men som sagt så ska jag packa nu och så hörs vi om ett tag igen? PUSS




typ hit ska vi tror jag, eller det är iallafall mallorca, puerto pollensa!


godnatt

nu stänger jag av teven och datan puss!


So amanda style

du tycker ju verkligen de här äcklet är såå snygg..
amanda seriöst.. titta på honom

vänta.. låt mig bara spy

flickor haffaa

filip rosenkrantz en av mina skönaste vänner asså! :)

singel, 97;a, brunett, rätt lång, sjuk humor, romantisk, snäll. 
så söt kille, han går i björkhagens skola och ska börja i sjuan.
söker en tjej i nästan samma ålder helst inte yngre ;)
Filebobo kungen@ fb. Haffahaffahaffa lillskiten

nu ska ja nog lägga mig..


Hhaaha ses om fem dagar ;)


klaaaar !

nu har jag duschat klart, är frechie nu! men nu ska jag börja kolla på SATC sen ska jag sova, måste upp tidigt imorgon, hörs imorgon puss!

Bildbomb


Arman och filip för ett tag sen.

pojkar dricker lite, annanaslala(?)

Hiihihi ja och elin, knaas


Ronjaaa och ja på landet.

Elin and meee ;D

i <3 ida

ja o elin

Igen, inte sugen att vara med på bild?

Inte hon heller -.-

amanda och jag

smiile

Amanda pluttis

Saknar dig skitunge



kanske inte bästa bilden, men bilden bär ett stort minne.

Underbara Filippa!

som äger på designer!
hon är gjort en skiit snygg till oss, visst? ;);)

Vill du också ha en? kontakinformation finns på hennes underbara blogg!
http://liippas.blogg.se

Ja älskar dig så sjukt bäästavän! aldrig utan dig.

Dagen

vakna hos sofie runt 11, då gick ja hem.
sen träffade ja natou o amanda snabbt o vi badade. sen kom linn för att hämta sin väska och sa hejdå efter som den lilla skiten åker till mallis i 10 dagar utan sin bästavään?!? :( sen åkte ja till pappa. imorgon ska ja pappa & låtsasmamma åka och bada nånstans och bara mysa galet! ;)

Just de imorgon åker även bästavän möller till kroatien i typ en vecka -.- så kommer sakna henne massa också. men vi hörs senare!

ja & astrid på landet.

filippa carlsson

filippa carlsson älskling håller på med en header/design till oss, men det är bara header som blir klar till idag, och imorgon ska hon fortsätta med deignen. tack så mycket sötnos för hälpen, love you!

haha bild på mig amanda och filippa, sjukt länge sen asså.. <3

neeeeeeext!

duscha, ja det är precis vad jag behöver nu, har solat med olja idag så är inte så fräsch så behöver verkligen det här. scruba hela kroppen, inpackning, raka benen osv, efter duschen ansiktsmask och fotbad, sen måla naglarna och lägga sig och lägga sig och kolla på några avsnitt SATC! sen imorgon så ska det solas hela förmiddagen och på eftermiddan så ska jag packa det sista sen åker jag till emelie och sover. ha det bra sålänge hörs snart igen.

.

I dina ögon ser du dig själv med en massa fel, du ser på sakerna som får dig att tro att du inte duger, men i mina ögon, i din helhet, är du perfekt! 

vid poolen och steeker!

hola! sitter just nu och solar vid poolen och dunkar spotify. har hunnit jobbat lite också, måste ju ha caach till mallorca you know? hah nej jag skojar, men har målat lite och så. imorgon så ska jag bara packa det sista sen på kvällen så kommer brorsan och hans tjej som också ska med. och så åker jag till emelie å ska hon packa sitt sen ska vi hinna ladda över musik till Ipoden och till mobilen och så. sen så ska vi sova lite sen åker vi. men jag hoppas att jag kommer kunna uppdatera så mycket som möjligt. men vi ska vi strax äta och så ska ja fortsätta jobba, hörs efter jag jobbat klart, PUss!
jag och cornelia, saknar dej...

bååååten

hejsan alla bloggläsare! hur mår ni? själv mår jag skit bra, vet inte riktigt varför men aa najs det iallafall. hela dagen idag har jag vart ute med båten solat och badat och så, det var ganska skönt faktiskt, skulle ju egentligen till pappa igår, men det blev inte så. men efter att jag hade vart ute med båten så åkte jag till annie för att hämta min väska, som jag glömde där efter veckan jag bodde där. så det var skönt att få säga hejdå till henne innan jag åker. kommer sakna henne sjukt mycket. men jag ska iallafall försöka skriva nått inlägg medans jag är där borta.
men vi hörs, jag ska fortsätta att packa! 

hej ja är störst bäst och vackrast


Mjaaaau

kom hem cornelia! ;((


nuuuu ska jaa bli BRUUUUN!!




låten som speelas om & om igen på min spotify.

soool!

hejhej.
Söndags; ja & elin va och bada med anna ida och några killar. sen drog ja och elin hem och tältade, hihih vaaaaarmt, mygg och inte så nice.. menmen.

Måndags; sa hejdå till elin efter som hon åker på kollo idag. sen träffade ja sofie och amanda åkte till globen och färga håret sen, typ lite "mörk" brunt, not so nice. ångra mig!! ajaa.

idag; vakna för en stund sen och ska snart ut och sola och ska kanske till pappa sen.
såg precis ditt inlägg linn, ja ringer dig nuu!

från valborg.


greklands bilder/pappa

hejsan! jag tror att jag kankse ska till pappa ikväll eftersom att jag åker till mallorca snart, och vill hinna träffa honom så mycket som möjligt. men jag vet inte än. han skulle ringa tillbaka om han kunde hämta mig. annars orkar jag inte, hörs senare PUS
/bilder från grekland 07.

till annie

du svarar inte på facebook eller msn, och min mobil har inga batterier så kan inte ringa dig heller.. men måste veta om du ska vara hemma imorgon, för jag måste hämta mina saker eftersom att jag åker på torsdag morgon.. PUSS. ring mig ikväll när du ser det här. för då tror jag att jag har laddat min mobil.
- jag älskar dej sjukt bästavän'!

med gudsyster

vi ska snart t globen ;)
vi slaggar ikväll, men vet inte var?
berättar om gårdagen ikväll tror ja. puss

gammal bild. hanna ja o elin

åker till mallorca om 3 dgaaaar :D

är hemma nu.. men ska lägga mig nu för vi ska ut med båten imorgon, sola och bada. mys!

thailand 09-10 saknar..

nu åker jag.

jag ringde pappa så han och lillebror kommer och hämtar mig, pallade verkligen inte åka buss och pendeln. men iallafall så kommer han och hämtar mig om kanske 20- 30 min. tar med mig kameran så ska jag se om dte blir några bilder. eller bilder blir det men vet inte om jag kommer kunna lägga in dom. men vi hörs imorgon kväll puss!

bild från skolavslutningen.


om fem minuter drar vi

ha en trevlig kväll!


älskling!

i älta

tja bloggen och alla läsare!
ja och elin kom precis hem från att ha vart och badat. senare ska vi nog träffa Ida & Anna ;) vet inte vad vi hittar på men nått kul :) hörs ikväll eller imorgon.
pussspådig

hehehehehehehhehehehe fin tjej

"sommarfest"

nu är spotify'n på, på högsta volym, så nu kan jag börja packa. ska till emelies land och där är det typ sommarfets eller nått, så kommer inte kunna uppdatera i kväll heller, men hoppas annie skriver iallafall. men uppdatrar så fort jag har en data puss!
   


lördag 10 juli

hejsan!
nu är jag hemma igen. igår så åkte jag och mamma på middag. det var faktiskt ganska mysigt, vi grillade, ochså.. iallafall direkt när vi vaknade åt vi frukost sen åkte hem. och nu sitter jag här hemma och väntar på att emelie ska vakna för jag ska till hennes land idag och så.  för vi ska packa och lite så eftersom att vi åker till mallorca på onsdag! faaaaaaan vad jag längtar! men vi hörs snart igen då! Puss




- jag saknar er


God natt


Grattis

Arman som fyller år idag! :)


hos syster


nu sitter ja o elin och myser och kollar på film.
vi drog till grönan runt sju sen så kom vi hem vi halv ett, dunka musik och sen vid ett gick vi ner till vattnet och tog kvällsdopp, super mys! vet inte om ja sover här imorgon med.. får se. imorgon ska vi nog till grönan med. men nu ska vi kolla klart sen lägga oss för vi ska upp tidigt imorgon och sola o de!

tja!

ah, som linn skrev i förra inlägget så har vi börjat blogga tillsammans!
wiiii.. ja kommer precis som linn inte heller blogga på min blogg längre. ja kommer ha kvar den men inte blogga ;P nu är ja iallafall hos elin och vi håller på och fixar oss och ska snart dra oss mot grönan. Puss/angelica.

bild på filippa mej linn och olivia igår. älskar er tjejer


första inlägget!

hejsan alla! (inte för att vi har några läsare än men) jag och annie ska iallafall börja blogga på den här bloggen. jag ska iallafall inte blogga på någon anna blogg. vet inte om annie kommer blogga på hennes förre men iallafall så kommer vi uppdatera så ofta vi kan, hoppas på ett par inlägg om dagen från mig och annie. det ändå i väntar på är en design. och vi är med i design tävling i filippas
 blogg så om vi kommer vidare så rösta på oss.

/ nu ska jag duscha och fixa iordning mig, sen ska jag på nån middag nånstans. uppdatrer  mer imorgon, Puss


Välkommen till VÅRAN blogg!

vi vet att du kommer älska dee ;)


RSS 2.0