idol snart

åt mat. thaimat? såklart? sen efter det så fick jag massage av mamma... naaaw! sjuktskönt och behövligt (?)
och nu sitter jag i soffan och väntar på att idol ska börja. imorgon är de ju skola som gäller! så måste sova ganska tifigt idag. kommer aldrig orka gå till 3 annars.. efter det så har jag ingenting för mig, men jag tror att jag sover hos pappa, lillebrorsan kommer dit också och har inte träffat han på............. typ 2 månader...? jaja hörs kanske senare annars imorgon.!
bild från idag.

såäre

hejsan! länge sen?? jaaaaa!  men är skit trött för vi hade origentering i skolan idag. imorgon så vet jag inte vad som händer.. medans jag stod i duschen så hade filippa ringt, men jag missade det så det hon skulle fråga gick inte................................ fett ledsen.... aa! så jag vet inte vad som händer imorgon. men vi hörs senare. ska göraengrej nu hejdåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå!

Idol suger

michaela gick inte vidare.. hoppas juryn inser att hon är bääääst!
god natt hörni

hihi, sminkad vs osminkad ;)) haha ser faktiskt ingen skillnad där?  oooups

så sjukt jävla bra

älskar verkligen hennes röööst och hennes låtar! så jävla klockrent. och söt är hon också :)
såå feeeeeeeeeeeet hiss till saga husberg



Tack Cornelia!

för superfin design! love you


ja älskar dig..

http://ahlbomlindh.blogg.se/2010/september/till-min-fina-tjej-3.html#comment
tack för allt julia lindh.


länge sen

sjukt dålig uppdatering men va så trött på designen och hade verkligen ingen blogglust.. dom senaste veckorna har vart lite halv jobbiga.. men som tur har man världens bästa vänner & speciellt.. mamma.

Den senaste helgen va jag med olivia typ? soov hos henne och va med arvid och några. den här veckan har vart lugn, bara chillat. imorgon är de sista dagen på veckan eftersom på fredag är de studiedag! yeeeeees. Imorgon ska ja nog senare på kvällen vara med Elin, amanda, filippa, micke och max. kanske ska på enskedes träning med min lilla oliv! får se.. idag har ja bara vart med elin och hennes familj och kom inte för så längesen hem från träningen. nu sitter ja och kollar på idol och Michaela är bäääääst! men vi hörs. puss så länge!

skriver av mig som fan..

jag vet inte vad jag ska göra..... orkar ingenting längre och speciellt inte skratta.... hatar allt just nu, har gråtit mig till sömns tyo varje dag denna vecka, orkar faktiskt inte mer.. du vet inte hur jag känner mig jag önskar att du visste, och jag är för svag för att berätta känslorna jag har för dig.. kan inte tänka.. har en känsla av att det aldrig kommer gå bra mellan oss.. ja, jag vet inte vad jag ska skriva, känns som ett hål i magen, som en klump i halsen och som ett knivhugg i hjärtat varje gång jag tänker på dig.. men hejdå :/

tänker FAN inte ta din skit längre! / du vet vem du är

hejsan, sitter hemma hos filippa och ska snart käka lasange. hehehhee.. sen ska vi typ fixa oss och sen ut och träffa nån! naaaaaaaaaaaajs! vet inte vem men nån iallafall. idag har jag vart barnvakt med cornelia till hennes småkusiner sååååå söta!!!! hihihihi, men hejdå

BÄSTAVÄN!


Ja älskar dig obeskrivligt angelica / din hanna


godmorgon

hejsan :) är fett pigg, somnade 2 halv 2 igår och gick upp 6 och är ändå pigg? men ska fan bli kul att gå till skolan, ? fattar inte.. brukrr hata att gå till skolan, men iof har vart sjuk hela veckan och bara legat och sovit, så........... efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, ska iallafall sova hos pappa. men vi kanske hörs senare puss!

JAAAAAAAAA

sitter i soffan och kollar på idol nu! fan vad glad jag är asså!!!!! bara filippa som vet varför, hihihiihhihi
men aa är hemma ensam till typ halv 10 - 10 ska till skolan imorgon, WIHOOO! nej men nu börjar det igen herrå

före / efter operationen!

som dom flesta redan vet så har ju en ny säsong av The Hills nyss börjat. eller det har gått 3-4 avsnitt redan. men Heidi Montag har ju opererat sig, hon gjorde det i första avsnittet. det är fan hemskt. fatta att det typ är Spencer som ville att hon skulle göra det hon gjorde 10 operationer på ett dygn? Spencer är ju dumihuvet på riktigt? bara dom som kollar på det fattar. orkar inte gå in på allt han gjort, men han är riktigt äcklig...


kollar men närmre ser man vad hon har gjort för operationer


gooooooooooood


tiderna man saknar, vill man ha tillbaka

tiden jag mådde som bäst, det var i vintras, när jag åkte till thailand, blev bättre kompis med filippa, olivia och cornelia, var ute med kompisar varje helg, mådde fett bra hela tiden, fast det var svinkallt ute osådär. men jag levde livet... saknar verkligen thailand, var såjävla skönt att vara där. tänkte inte på nånting, bara såjävla najs. alla säger; ååååååh vafan inte vinter lalala.. men jag vet att det låter konstigt, men jag älskar fan vintern mer, asså jag älskar att sola och bada osådär men om man ska välja när man är "lyckligast" så är det fan på vintern, tänk såhär det är kallt som fan och man längtar bort, sen man åker till typ thailand i tre veckor och kommertillbaka till vänner och så. så jävla skööööönt!

fuuul bild, men orkar inte bry mig..

trött och vet inte vad jag skriver...

hejsan! snackade nyss med annie i telefonen! baby jag älskar dej! men iallafall imorgon så ska jag inte till skolan.. känner mig fortfarande dålig.. men på torsdag tror jag att jag går till skolan, imorgon slaggar jag hos pappa. sen på lördag hos filippa med annie, känns fan som att det är söndag idag.. och det är måndag imorgon och en hel vecka kvar till helgen,men det är fan bara två dagar kvar och jag går bara tvåskoldagar så det kommer gå fort. fredagar är roliga så dom går fett snabbt, men vad ska man göra på fredag? jag vet fan inte... sover väl hos nån
äääh vafan nu vet jag inte vad jag skriver, har fett ont i huvet, slänger på en rulle nu, pussherrå!

I feel sick

hejsan! ligger hemma i sängen och är sjuk, inte så kul. men aa.
kanske drar till skolan imorgon, men får se hur jag mår. idag skulle jag egentligen ha simmat i skolan, för jag var sjuk sist vi gjorde det, så är jag sjuk nu igen? jag kommer inte få bra betyd asså..
vi väntar på en header och design av cornelia, men den verkar aldrig bli klar, tror inte ens att hon har börjat. men när den är klar bli det mycket uppdatering, eller iallafall från min sida, men nu börjar smallville så kanske  hörs senare puss!

orkar inte blogga

allt känns så jobbigt just nu. gråter hemma, gråter i skolan.
känner mig bara så ledsen. ja orkar inte bara

fredag, wooohoo

tjatjatja!
hur äre me er? med mig äre nice asså. kom hem till pappa för inte så länge sen och nu sitter ja bara och gillar ;)) runt fem ska ja nog möta anna och sofia och tralla iväg till träningen :) aa, sen går ja hem till papi igen och sen åker ja till denise o träffar henne sanna och olivia och vi ska ha de sååå jävla bääst! wiiiiiiii, vi hörs imorgon! puss

idooooool!

hejsan. sitter i soffan nu hemma hos wille som ni vet, snart börjar idol!! det är väl ingen som missar det? nej tänkte väl.. alla är ju bääääst iår. haha nej men det är ju grymt många bra i år. förra året tyckte jag inte att det var så många bra.. men iallafall så ska göra te och ta glass nu och sätta sig framför idol. pusss!
och om jag inte skriver mer idag så säger jag godnatt nu. puss!

det stavas: H A T A R D I G !

hejsan! förlåt för kaaaaaaaass uppdatering. mamma åkte till Italien igår så jag sov hos wille igår och ska göra det idag med. på fredag så har jag cup typ? med 94orna. hehehhe ska stå i mål. får se hur det går, länge sen ju? men aa efter det kanske jag träffar någon om det inte blir för sent. första matchen spelas klockan 6 iallafall. på lördag så ska jag sova hos cornelia med filippa också tror jag. aa men puss sålänge, skriever senare. puss!
bild från thailand

hemma! jorå


raaandom bild

Kom preecis hem efter en liten shopping med mammis! tack för allt.. hihi
idag orkade ja verkligen inte göra nått. Imorgon iallafall så sover ja olivia & sanna hos denise och har de rikigt chill. aaaaaaah, nicenice. vi kan ju höras imorgon eller på lördag! men slänger nog in ett litet inlägg till ikv. men halloo? Linn var e du?.. blogga!  tack.  pusshejdå


de är inte alltid lätt

godnatt.


.-


ttttoday

hej. sitter just nu i mitt rum och lyssnar lite på musik, gick inte till skolan idag för ja känner att ja inte mår så bra. så idag ska ja bara vara hemma och kanske setta på en film snart.

helgen va rätt nice.
I fredags efter skolan gick ja hem och linn kom hit, vi fixade oss och senare åkte vi och mötte elin, vi åkte in till nån kollofest i fridhemsplan, rätt kul faktiskt ;) dansade på som fan.. hihi. aa, sen sov ja hos elin.

Lördags, ja vaknade vid halv tolv kanske (?) då hade elin redan vart uppe ett tag, hah. ah, vi åt frukost och sen la vi oss och kolla på två filmer. vid 5-6? drog vi ut, träffade olivia cornelia linn och sen träffade vi marko, tim, abdi och radwan typ. gjorde inte mycket, hade rätt tråkigt faktiskt.. ;P vid halv tolv va vi hos mig, satt lite vid datan och somnade direkt när vi la oss..

söndags. vaknade ja vet inte när, chilla hela dagen sen vid fem åkte vi till älta och hämta elins guldkort sen vid halv sju? drog vi till grönan, precis när vi ska gå in inser vi att ja har tappat mitt guldkort --.- så ah, vi åkte onödan. och ingen grönan blir de nästa helg när ALLA andra tjejerna ska dit, efter som de är sista helgen. aja, ja får väl roa mig med nått annat.

ah, de va min helg! vi hörs senare


svar på ett litet tal

sofia<3 om Tja man!:
är din syster modell???

svar: Ja


Tja man!


helgen har vart lugn. sovit med elin hela helgen kan gå in mer på detalj imorgon! nu hoppar ja isängen. puss

I mina ögon har du inte längre någon makt

Du va min andra halva. tjejen som alltid fick mig att må bra, fanns alltid för mig. du va axeln ja alltid lutade mig på om de nått. du visste mycket som ingen annan visste om mig. vi har kännt varandra sen vi var jätte små, va fan har hänt? Jag menar du och jag, vi skulle jämt va bästa vänner. Du har förändrats så mycket, jag vet knappt vem du är. Vart tog den personen vägen som alltid fanns där? Du var en ängel för mig så varför hände det här?
Man ska aldrig sluta hoppas, det har ja gjort. Du är inte värd mig längre, du har spelat dina kort.
Du har haft dina chanser, varför gjorde du så där? 
men jag vet mycket väl att jag en dag kommer le, men när jag sitter här skriver rinner tårarna ner.


canada goose!

hejsan bloggen! sitter, eller jag ligger i sängen och kollar på Mtv, och kollar lite saker till mitt nya rum som jag sak få snart. ska få ett större rum, byta med brorsan helt enkelt, heheh.. så jag håller på och kollar tapet, garderob och sånna saker. men vet inte när vi byter så. idag så har det inte hänt så mycket. olivia och cornelia sov ju här igår, men när vi vaknade, eller dom väckte mig klockan tio typ, för olivia skulle få en tröja av ludwig, så hon mötte dom. sen kom dom tillbaka efter kanske 2 timmar vi käkade sen åkte dom efter nåntimme. igår chillade vi osådär, berättar mer i nästa inlägg.!
men vet ni? ringde nyss pappa och jag ska få en canada av han! vet inte om det blir en röd eller en beige! WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!


inte riktigt en sån, men nästan. (eller en biege då)


/dom bästa

hejsan, nu sitter vi hemma hos annie, fixar oss och dunkar musik, precis som det ska vara ellerhur? ;)
jaaaaaaaa! :D ikväll taggar vi till fridhemsplan på lite fekke.. mjau. men äääven elin. linn sover hemma o annie hos elin. feeeeeeeeetaaa taggade assåå.. drar till donken eller nått o käkar innan oxå. men vi hörs ikväll eller imorgon, puss!


trött..

..så vi hörs imorgon! pussss

dålig outfit

hann inte ta en annan bild, men snart drar jag till skolan, och har fortfarande ganska mycket kvar, men aa hörs när jag slutar, som är typ vid 3 nångång, puss!

kuuuuuuuuuuukfittaaaaaaaaaaa!

stänger av datan. nu, vet inte va jag ska göra i helgen.... lite knas hemma, så helgen blir inte som planerat.. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck hatar mitt liv just, nu! hejdå, ska gå och dö nu, harebra

sommaren.....

asså fan saknar sommaren redan, och det är typ ett år kvar tills den kommer igen... är redan skoltrött och det har snart gått en månad, hur ska jag orka?

drar till hemkundskapen nu..

osminkad o grejer! ;) mjau.. ne

wihoooooooooooooooooooooooo!

godmorgon! vaknade för kanske en timme sen. mår lite bättre nu iallafall. var no bara trött.. fast jag hade feber också, men måste till skolan imorgon, så. idag, har jag inte gjort så mycket, det ända jag gjort är noppat ögonbrynen. ajajajajajajajajaj! haha nej så farligt var det inte, men det är ju skolfotto imorgon så vad gör man inte? haha nej men ska hoppa in i ducshen nu. hadetbrasålänge!

nattbloggning

hejsan! är fortfarande vaken.. har sjukt tråkigt, typ ingen inne på facebok eller msn, och kan inte prata i telefon låter som jag vet inte vad -.- men imorgon så måste jag verligen bli frisk, för vi har skolfotto på torsdag, men om jag inte blir frisk får jag väl gå dit, ta kort sen hem igen. men vi får hoppas. pallar inte heller vara sjuk, första gången det inte är kul att vara sjuk...... men hörs antingen senare. eller imorgon, puss!

sjuk -.-

är sjuk, gick hem från skolan vid halv 2 ungefär, eller då kom krister och hämtade mig, sen somnade jag till typ nu, för 20 minuter sen. är trött så ska snart sova, eller slänga på en film, pussssss!

OUTFIT

svarta jeans leggings - ginatricot
vitt linne - ginatricot
kollar tröja - vero moda
klocka ( syns inte på bilden) guld och svart - ur&penn

godmorgon

vaknade nyss, eller för kanske en kvart sen. ska försöka hitta kläder, sen så om jag hinner slänger jag en en dagens outfit. jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig -.- varje morgon är det sammasak. kanske ska börja lägga fram kläder dagen innan som alla andra gör? aa det får bli så. idag vet jag inte om jag ska sova hos pappa
eller inte, skulle egentligen ha gjort det igår, men det blev inte så.. men aa hörs senare puss!
ssssssss-ommar

hugo är tung



va tycker ni om den? ;)

såvare

hejsan! duschat klart och städat klart.. nästan iallafall. ligger iallafall och kollar på jersey shore nu på mtv. wihoooo! imorgon skulle jag typ träffa annie, vet inte om vi träffar nån. eller vad som händer. men det blir säkert kul som alltid. imorgon börjar jag 9. så kanske hinner blogga lite innan. men får se. hörs imorgon, puss!
random bild från förra vintern som jag hittade på davids facebook. jag längst in till vänster iallafall.

niondeisjätte

sitter nu och chattar med amanda och ludwig på facebook! samtigt som jag städer. men aa iallafall efter skolan så var jag med filippa älskling, gjorde inte så mycket. mysigt iallafall. sen så hämtade mamma mig och vi åt thaimat. och nu är jag hemma, ska städa klart nu sen ska jag duscha. hörs senare puss!
jag i skolan idag -,-

godmorgon!

vaknade för typ en halvtimme sen. har klätt på mig och sminkar mig gör jag efter jumpan. slutar 3 idag, så ingen uppdatering under dagen, men nu får klara er. efter skolan vet jag inte vad jag ska göra. men tror jag skulle vara med filippa bästavän! men aa. ni får veta ikväll vad jag har gjort. ha en BÄST dag!

god morgon!

ingen uppdatering under helgen pga att ja har vart upptagen. i fredags hade ja träning efter de träffade ja tim elin och hektor.. gjorde typ ingenting. lördag gick ja upp runt sex, va i högdalen klockan sju efter som vi hade cup i uppsala :O hah, faktiskt roligt och vilket grymt lag! så snälla, söta och super dukiga ;) kom hem vid sex kanske? duschade och fixa mig. vid nio mötte ja elin, vi va bara ute och gjorde INGENTING sen så åkte vi till slussen runt elva och tog bussen hem till henne i älta. somnade direkt när vi kom hem..

vaknade runt 10? trääningsvärk i hela kroppen.. hehe. gick upp och sjöng för världens gulligaste Emelie (elins syster) som fyllde tonåring. vid halv två kanske? kom de fler gäster och vi fikade. efter det drog ja och elin ut, mötte hektor i slussen. vi gjorde ingenting åkte typ runt. sen senare på kvällen skulle elin på bio och hekke drog hem så ja träffa olivia och cornelia en stund och gick sen hem och åt, sen kom tjejerna hit. vi gjorde inte så mycket men vid 9 drog dom.. ah de va väl min helg? ;)

.. vakna för kanske en halvtimme sen. börjar klockan 8.20 och har skolfoto idag! hjälp..
vi hörs ikväll? puss på er. ha en trevlig dag!

Ja är så jävla besviken. dra åt helvete. CARL

godnatt

hejsan! snackade nyss med tim i luren, ligger och planerar helgen lite, det kommer bli najs tror jag. men aa. ska lägga mig och kolla på teve nu, det var nån film på 5an så. hörs imorgon.

sjuuuuukt asså!

helt jävla ärligt nu asså, det är så att jag har dom mest underbara vännerna som finns. kan berätta allt för dom! dom ställer alltid upp för mig, stötter mig till 110% vad det än gäller. visst vi bråkar. men vilka bråkar inte med sina bästavänner? men det visar att man bryr sig ellerhur? annars hade man bara skitit i det. ni betyder så sjukt jävla mycket. kan skriva hur långt som helst, men ni är värda så mycket mer. jag vet inte hur jag ska kunna tacka er för det ni gett mig? innan jag träffade er var jag osäker, osäker på mig själv, osäker på allting. fattade typ ingenting av vad äkta vänskap var, men ni, ni visade mig exakt hur äkta vänskap är. och jag uppskattar det till 100!
men samtidigt som jag är så jävla lycklig över att ja har er som vänner, så är jag så jävla rädd för att jag ska förlora er. för jag fattar inte riktigt varför jag har fått chansen att få såhär underbara vänner? att ni lämnade mig skulle få mig att må dåligt, det skulle få mig att inte vilja leva. seriöst! fattar inte. ni är min medicin, ni är min drog, ni är mitt liv, NI ÄR MITT ALLT!
vi har snart varit bästavänner i ett år. det var förra vintern vi började vara med varandra som mest, snart ett år asså. kan inte fatta det. det bästa året i hela mitt liv.

när jag skriver det här så rinner tårar. men det är inte tårar som betyder att jag är ledsen, utan det är tårar som betyder att jag är glad, eller jag är inte glad. jag är lycklig!
inga är perfekta men i mina ögon är ni det! och ni vet vilka ni är. olivia marie fredriksson, filippa åström möller och cornelia lissvik boström!

snabb uppdate

hej! cornelia kommer strax hit och jag och olivia ska bara fixa klart oss. sen skulle vi typ träffa tim, marko och hektor. men jag vet inte. men uppdaterar när jag kommer hem ikväll. puss!

snabb uppdate

hej! cornelia kommer strax hit och jag och olivia ska bara fixa klart oss. sen skulle vi typ träffa tim, marko och hektor. men jag vet inte. men uppdaterar när jag kommer hem ikväll. puss!

godmorgon

förlåt för att jag inte bloggade igår när vi kom hem till olivia. men kom hem runt 12-1 så pallade inte,
+ att olivia hade match så somnade tidigt. men olivia är iallafall på match nu och cornelia liger fortfarande och sover -.- men ska nog hoppa in i en dusch nu och sen hoppas på att cornelia vaknat så vi kan börja fixa oss, sen vänta på att olivia ska komma. igår var vi typ hemma hos tim hela tiden, med först marko sen gick han och då kom hektor. sen så vid typ halv ett trog vi och dom földe med oss hem. snälla va? hehe. men vet inte vad som händer idag. men uppdaterar senare, puuuss!

ciaoooooo!

sticker ut nu

he, He, HE!!!

hej! sitter hemma hos olivia nu och kollade nyss igenom hennes kläder, och jag fick lite saker av henne. snäll hon är va? hehe aa. men aa ska snart äta tror jag sen så ska vi ut och träffa några. aa juste på pendeln på väg från mig så sätter sig det några killar där och vi börjar prata med dom. dom ba hur gamla är ni? va ba, eller jag, för cornelia och olivia vågade inte säga någonting. men vi ba 96or iallafall. sen efter att tag dom ba, faaaaaaaaan, är ni tvungna att vara 96or? HAHAAHAHAHAHHHAHAHAHAH, orkar inte asså! men seyou later baby

utgång påG

nu ska har har vi sminkat och fixat oss klart. ska snart ta busentill cornelia och sen träffa några. kulkulkul! aa! vet inte vilka vi ska träffa men kommer bli najs iallafall. sen så sover jag och olivia hemma hos cornelia så bloggar där hemifån, när vi kommer hem om jag har lust, eller aa om cornelia låter mig göra det hihih... men sitter iallafall och lyssnar på musik nu på new................ hehehe får visst inte säga för olivia men aa. puss!
saknar sommaren redan

godmorgon

hej, ligger i sängen, vi vaknade för kanske en timme sen, men legat och kollat på teve och lyssnat på musik. somnade fett tidigt igår.. vet inte vad som händer i dag. men vi hörs senare, så får ni veta, pööööööööööss!

hej, han är fett söt asså!

shooooooooo! ligger i sängarna nu och kollar på teve, eller olivia och cornelia gör det, och jag bloggar :)
imorgon vet jag inte vad som händer. men aaaaa shaaaaaaarå. harebra

fett ballt liksom :O

hejsan, sitter hemma hos mig med olivia och cornelia, fan vad myyyys vi har asså! aa, men just nu sitter vi och snackar, lyssnar på musik och käkar godis och chips. vet ni? vi neckade för kanske en timme sen, ASSÅ SEIÖST VAD KALLT DET VAR, FRÖÖS FAN RÖÖVEN AV MIG??!?!!??!!?
men aa, skriver mer imorgon, <3

slaggish

shaba! sitter nu i olivias soffa och kollar på jersy shore på MTV. najs asså. imorgon är det skola på dagen som gäller, sen sover cornelia och olivia, hemma hos mig, vet inte vad vi ska göra, men aa. skolan är najs imorgon iallafall. hemkunskap, SO och NO. men kommer inte blogga mer ikväll. måste ju vara social mot olivia ellerhur? hehe.., nej men då säger jag godnatt nudå. gooodagnatt

hej jag heter linn

hejsan :) sitter hemma hos oliva, kom nyss hit, eller för ett tag sen. har vart med olivia, cornelia, ludwig och lite denise idag. men aa pallar inte skriva mer puuuuuuuuuuss

äre så, så äre

tja. sitter o chattar lite med andrea på msn och ska snart tvätta bort sminket och lägga mig ;D är skit trött.. imorgon vet ja inte vad som händer faktiskt, elin typ? a. men orkar inte skriva idag. så vi hörs imorgon! pusspåer

mjaaau


godnatt

ska snart lägga mig och kolla på film, ska bara tvätta bort sminket och så. men vi hörs imorgon, love!


rubrik -.-

hej alla söta och dom lite mindre söta! kunde inte blogga igår för jag sov hos pappa och har inget internet där, eller det typ är aaaaas segt, så pallade liksom inte. var iallafall med filippa och annie igår, solade, köpte en tröja och käkade på donken. idag så var jag i skolan till halv 12, för då slutade jag, najs. aaa!
sen åkte jag, cornelia och filippa och träffade annie och filippa, och vi åkte till gubbängen, hälsade på folk och sen så åkte jag hem, kul dag.. aa ganska, innan det började regna :O HAHA men ska hoppa in i en lååååååång varm dusch nu. puss!
tack för inlägget annie! älskar dej såhäääääääääääääääääääääär mycket!



RSS 2.0