godmorgon!

hej! vaknade för 2 timmar sen. käkade frulle och så. håller på att fixa oss nu, sen ska vi träffa elin och filippa och hittar på nått. ikväll sover vi hemma hos annie igen. juste igår va det ju the wave och det var väl helt okej kul, många man kände var där oså. men jag (linn) och filippa kom in typ en timme före annie, linnea, lisa och olivia. sen efter kanske 2 timmar kom elin och hanna! men i hörs senare puss! / Linn och Annie! ♥

rubrik

hej! vi är hemma hos annie nu. filippa är också här. vi håller på att fixa oss. efter det så ska vi in till stan och köpa en klänning till mig. sen rullar vi till fryshuset! puss!

party!!!

hej! uppdaterade aldrig igår när jag kom hem. förlåt men aa iallafall idag är det the wave, tagga! typ klockan 4 ska alla vi tjejer hem till elin och fixa oss. eller inte alla. men jag, hanna, annie, filippa och elin såklart. sen vet jag inte om nån mer kommer. men det kommer alltså inte bli så mycket uppdatering idag. men ska försöka skriva närjag kommer hem till annie, om vi orkar. hejdå

taxiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

sitter i taxin nu på väg hem. hejdå

en text som kallas rubrik.

hejsan, sitter hemma hos wille, ni vet min nördiga kusin? hahah nej skoja, bara. eller nej!
men aa hans mamma fyller år, så vi är här på middag. sen ikväll ska jag bara hem. ska vara social med mina kääääära släktingar, hejdå. uppdaterar när jag kommer hem! puss

träning

japp nu är ja ute och joggar med min kära lag! kaallt..
när träningen är slut ska ja hem och fiixa mig sen trääffa matthew,filippa och micke! ;)))förlåt att ja inte bloggade igår men orkade inte. leonardo åkte ut ur paradise hotel så ja börja stört böla.. efter som han va snyggast och bäst! åååååååååå nu blir ja sur. men nu måste ja fortsätta jogga! så vi hörs senare. pusss

sju års vänskap <3 fredrik

say hello to goodbye

du är patetisk.


tierd.... -.-

hej sitter uppe fortfarande... och ska till skolan imorgon. men det är ju höstlov förfan. taggataggatagga!!! aja, imorgon är den skönate lektioen, fast att det är våran längsata dag i veckan, först NO sen hemkunskap sen lunch sen SO sen sluta. efter skolan imorgon så ska jag till min moster som fyller år, ska bli skönt att bara ta det lungt med släkten ochså, sen på lördag är det ju the wave så det är ändå bäst att komma hem och grejer, sover hos annie efter det, kuligt! aja ska sova nu godnatt. hihihih... tidsinställtinlägg.

leonardo.. :/

hej, sitter hemma hos pappa nu, käkade för ett tag sen och ska snart sova.. är fett ledsen, leonardo åkte ur paradise hotel idag.... han var ju fan (nästan) snledningen till att man kollade på det. buhuhuhuhuhh :'(
imorgon är det prov iallafall, so. och idag hade vi engelska prov. och fick tillbaka spanska provet, fick inget betyg i det, för läraren trodde att jag fuskade, med det gjorde jag inte.. aja puss. uppdaterar er senare.


tjohooo

hejsan, är hemma hos annie nu. men ska dra hem nu, hon ska typ till mathew. var islla fall i skolna idag sen så åpkte jag och träffade annie, köpte biljetter till the wave som är på lördag. sen så var vi med filipa och micke ochså lite. skrattade ochså. men sover hos pappa inatt igen. puss!

om de ändå vore så

nu är det sent som fan och ja är uppe? :O
och ja ska upp om typ 3-4 timmar.. hur ska ja oorka? hihhihi
idag efter skolan ska ja träffa micke o säkert massa fler! ;) de gillar vi!!

hhihiih... de luktar TIDSINSTÄLLT INLÄGG här typ? kanske, fast ne. eller jo okejrååååå
herrå

ett år sen.. saknar

saknar oss


min bästavän

systerN min här typ nu aa kult

tja elin pelin härvi har skattat hela dagen HA-HA-HA de va kul!!ja.
vi ska snart äta lite tårta, tre cheeseburgare och 25 milkshake och 28 vofflor tre mackor lite jordgubbe varsinna talrikar syltlök och en fet morot och dansa till tim på youtube.
hej

punktslut.

hej. sitter hemma nu i huddinge hos mamma. med olivia, filippa och cornelia. vi har det naaaajs! ska kolla klart på paradise hotel. nu pusshej! förresten så är vi lediga imorgon.


hunters

är det bara jag som tycker dom är snygga?

new shoes!

har nyss beställt hem ett par klackskor från nelly.com. ni får se dom när jag får hem dom. är feeeeeeeeeeeeeeeeeett glaaad! hehe..  aja, ska typ käka nu. puss!

söndag 13.21

nu ska jag snart åka hem, eller krister kommer och hämtar mig i rågsved typ 2. sen ska jag fixa lite i mitt rum ochså, sov inte hos olivia igår, så jag och filippa åkte hem till henne i dalen och myste med film och så. men skriver mera om det sen. för nu ska ci fixa frulle. puss!

t-t-t-t-t-taggar ut nu.

är med sanna och olivia nu, hemma hos självatse tönten sanna -.- ska ut nu och träffa anton, basse, tim och deras kompisar.men jag skriver mera senare ikväll för efter det så ska vi träffa cornelia och filippa och så ska vi sova hos olivia och bara snacka ut och allt knas som vart.herrå



'HEHEHEHEEHEHE -.-


ta mig tillbaka till sommaren!





In my eyes


I mina ögon är du så mycket mer

paradise hotel

..har ja precis sett klart på med underbara syster ;d. efter skolan drog ja yossi och amanda j till gullmars för amanda skulle hämta nått. sen åkte ja hem efter som syster hade kommit, satt o prata, laga mat, kolla på gamla foton och bara skrattat! mysig. du ska ja försöka plugga. vi hörs! puss


Förlåt. men ja är otrolig ful. kan inte hjälpa de :(;o herrå


såäre

hej, ville bara säga att jag lever. nu ska jag bada uppdaterar imorgon. hejdå

typ tja



Längesen asså. sitter iaallaafall här med amanda bh och bara myser! :d hih. idag hade ja träning och ja va trött som fan. aaaaa så äre, annars har det vart lugnt. linn suger på att uppdatera! ja med för den delen.. oj :$
aaaaa, efter skolan imorgon ska ja bara hem eftersom en syster från falun kommer! ;d så det är bara myyyspys imorgon. men vi hörs senare hörni! pusspådig! :$


god natt, fem brudar


ja älskar er bästavänner.

blickar tillbaks

satt precis och läste amanda lindstrands blogg och där såg ja ett inlägg hon hade gjort o la in en låt som väcker så jävla många minnen. nästan så ja blir lite tårögd när man lyssnar på den, fan va ja saknar de. varje dag, varje helg, veckor i sträck. va vi hos amanda, vi lilla "gänget" satt alltid i amandas källare och kolla på film och de va lika spännande varje dag vilka killar som följde med. alla hade sina "favoriter" och de bara kittlades i magen när man låg där i en killes famn. alltid i amandas källare, alla dagar ute och allting hos matte. de är sånt som är obeskrivligt, ja önskar bara att man kunde spola tillbaks tiden, för ja skulle kunna göra allt för att leva just som de va då.

kolla datumet. ta mig tillbaka


typ sötast, aaa han

tja. dålig ja är på att blogga assåå? :oo
men aja,
Fredags- linn sov här somsagt, chilla galet o bara myste!
lördags- hade match på eftermiddagen, torska (men dommaren va ju helt jävla rubbaaad såå-.-). på kvällen träffa ja o olivia, vi åkte till älvsjö o träffa amanda arvid tim magie o flera typ? sen kom lisa o limpan och vi drog till kärrtorp men där va de dött så vi åkte till donken i skanstull då kom felipe tim och två andra killar. satt där till kvart över 11 typ? hade sån jävla huvudvärk så trodde fan ja skulle ramla ihop. så somna vi runt 1.
söndag- Limpan o olivia hade match mot varandra så ja o lisa fortsatte att sova. sen kom olivia och lisa drog, mamma hämtade mig o oliven vi drog till mig och fixa oss, tog bussen till sockenplan där vi "stötte" på massa bla josef andre o hektor. sen runt fem drog vi in till stan o mötte brudarna för att köpa the wave biljetterna, sen taggade ja o elin till sköndalshallen för att se på match, första o sista gången.

yepp så äre. trevlig helg? jajamensan, hyffsat lugn. men vi hörs imorgon ttyp. pusspåer! sov gott
grattis till världens finaste lillasyster och min bästavän micke! huuurraa
//

från; linn wiklund.


helgen.

hejsan. är hemma nu och har vart det ett tag nu, men jag är verkligen skit trött och orkar inte lägga in bilder idag och vi glömde kameran hemme så det vart bilder med mammas Iphone istället. menmen bättre än inget. det var iallafall skit mysigt.
tänkte berätta lite kort om helgen
fredag: var i skolan, roligaste dagen iskolan med hemkunspak och så, så skoldagen gick ganska snabbt. efter skolan så satt jag och snackade lite med olivia, marko och tim i skolan, och när cornelia slutade åkte jag och hon hem till henne och bakade kladdkaka :) sen åkte vi till stan. tog lite bilder och så. längre ner. sen åkte jag till körrtorp träffade ida och filippa. sen åkte vi runt lite. sen så träffade vi andra och dom rökte vattenpipa men inte jag. och snackade och hade kul. sen kom annie och, vid typ 11- halv 12 kom vi hem till henne och jag sov där. vi snackade och hade mysigt som vanligt.
lördag: jag vaknade 7 av att annie snarkade så mycket att sängen typ skakade och jag kunde inte somna om för att det var så högt. så jag satte mig vid datan och efter en timme satte jag på en film. sleepover typ. ganska dålig, men när den var slut så väckte jag annie och vi käka frulle. sen så fixade vi oss och så. sne var klockan plötsligt 3 så vi käkade lunch och annie åkte på match och jag blev hämtad av filippa och hennes mamma. så åkte vi till ågesta där cornelia hade tävling, så vad gör man inte för sin bästavänn om inte kommer och hejjar? ;) sen efter den vik typ 6 kom mamma och krister och hämtade mig, och jag åkte hem och åt och bara chilla lite, sen aa somna tidigt.
jaa det var min helg. lugn och mysig. så nu är jag upp vilad inför en ny skolvecka.. haha?





får man vara sötare? :O

gotnatt för mig dåda

hejsan, sitter hemma nu och jag ska snart gå och lägga mig. för vet ni vad jag ska göra imorgon? jag ska på spa. faaaaan vad skönt asså. längar som fan, fick en heldag spa med min mamma av hennes kille, för aa som ni vet så bor jag ju i huddinge och åker varje dag till skolan kommunallt. så han tyckte att jag var aå duktig så jag fick det :)
så här kommer typ morgon dagen se ut.
- 7.30 vakna.
8.15 åka till spat.
byta om osådär.
9.00 träna på gym typ, eller yoga eller vad det var,
11.39 brunch
sen så börjar själva spagrejen. vet inte vilka tider men ska iallafall göra typ, vanlig kupébastu (?) sen kupéångbastu i 50 min, sen massage i en timme. sen ansikts behandling och mellan det typ bada och så. jag tycker iallafall att det ska bl skit najs, men jag uppdaterar mer imorgon, och då får ni veta vad jag gjort idag och igår. och sen lite mer info om min spadag :) puuuuuuuuuuuuus

slaggar hos olivia

tja. linn sov här från igår till idag, hade match för några timmar! gick rätt bra för att möta damplaget typ stockholms bästa f96. ska snart ut o träffa olivia sen sover ja där. kanske uppdatering hos henne! pusssen


snöööö...... NU???!?!?!?!??!?!?!?!

WHAAAAAAAAAAAAAAT, FILIPPA RINGDE MIG OCH SA ATT DET SNÖADE? WAHAAAAAAT?!!??!?! DET ÄR JU BARA OCTOBER? SHIIIIIIIIIIIIT....

till emelie.

du svarar inte på din mobil, eller det går inte att komma fram, men aa jag har hittat dina två parfymer. avril lavinge och nina richi typ. puss!




britney spears.

hejsan. har pluggat klart nu, är jätte sur på annie för att hon inte bloggar.. idi*t.. hihiihihihi, skoja annie, snälla slå mig inte.. men ärligt nu, skulle behöva en ny parfym, och är skit sugen på britney spears nys parfym, men aa vi får se hur det blir med det. ska duscha snart. men pussssålänge!


paus i pluggandet.

vafaaaaaaaaaaaan.det är ju typ 7302917191792739379292782929272 frågor? men nu har jag iallafall bara 9 kvar, aa ville bara säga det så ni inte trodde att jag dött eller nått. men fan vad jobbigt det är. hoppas iallafall att jag får MVG på uppgiften.. men hörs senare. eller om några år. hejdå.

plugg nästa..

nu ska jag plugga, och det kan ta ett tag.. men jag lovar att uppdatera när jag är klar med det. och aa. dagen har gått snabbt. super skönt, var på teater med skolan, Ondskan, typ. men han som spelade blev man fan lite rädd för, men det är skönare en skolan. och slutade efter det och gick hem till cornelia med filippa också. lekte lite med hennes katt sen åkte jag hem och nu är jag .. aa hemma. men uppdate you leater baby!

Olivia <3 Arvid

efter skolan drog ja till denise. va gör inte ja inte för min bästavän när hon har de jobbigt och är ledsen! jaaaaaapp. så va där till halv sju typ då ja tog bussen hem försökte plugga o städa men de gick åt helvete.. ://
nu ska ja sova sjukt trött! herrå

så jävla söta! hihi, arvid hjärta olivia..aaaw

Everyting i do, i do it for you


för mig är du top 10. kan inte tänka mig nån annan än dig just nu.
ja vet att ja är värld nån bättre än dig, ja vill bara inte inse de.

desperate hemmafruar.

hej kom hem för kanske en timme sen eller två. kommer inte direkt ihåg, efter skolan var jag med filippa och cornelia. vi pluggade lite osådär. efter det åkte jag hem, kom till rågsved vid 7 och så hämtade krister mig där. så när jag kom hem så fick jag mat och mami hade målat mitt nya rum, hiihih. snällt av henne. hehe aa.
det är ju desperate house wives idag. bästa fan! men jag tror att jag uppdaterar imorgon istället. för måste sova as tidigt, börjar 8 imorgon, och idrott direkt på morgon och ska apringa 5 kilometer på under typ 20 min för att då MVG, får se hur det går med önska mig lycka till iallafall :) hejdå





första skoldagen, check!

hejsan, seg dag i skolan, men det brukar ju måndagar vara. segaste dagen av alla 9-15 så skönt att ha den avklarad. men imorgon börjar jag nio igen. åkte hem direkt efter skolan för att jag skulle rensa till rummet, vill ha det klart så snabbt som möjligt. kanske är klart på torsdag förhoppningsvis. men aa imorgon vet jag inte vad som händer. kompsar kanske om jag orkar, men nu börjar paradise hotel igen så vi hörs senare. kisses!



haha så här går det när jag och filippa gör smothie? :O

"vem har gjort eran design"?

va en fråga som kom i förra inlägget och då kan ja säga att de va våran söta o snälla bästavän cornelia! ;)

japp. nu kom ja precis hem från hanna, efter skolan drog vi till stan för att ja skulle köpa ett par jeans. tack mamma! ♥ snart ska ja tillbaka till hanna för ja ska slagga där. så vi hörs där! /angelicasörensson.




Tusen gånger starkare



Tjena mittbena. trötta eller? de är iallafall ja efter en galen kväll igår..
som sagt va vi på bio. den va väl sådär men ja känner faktiskt en i den! ;)) hihi, lite seg va den, menmen.
nu sitter ja och kollar på flightplan sjukt bra. hörs imorgon! puuuuss


lite bilder från igår

jag och cornelia ♥
samma!
HAHA igen =)
filippa masserar mig ♥
och jag och cornelia igen ♥

hade en underbar helg med brudarna, om ni undrar vilka så var det såklart filippa och cornelia, tjejorna på bilderna över. alla var ganska sega den här helgen, så helgen har bara vart chill men otroligt mysig, ansiktsmask, tjejfilm, godis, ben&jerrys, coola och giiiirltalk!! men aa fiinns inte så mycket mer att berätta, men vi hörs imorgon! puss.

dålig uppdatering.

tja!

veckan har varit hyfsat seg. olivia sov här torsdag och fredag. i fredags gjorde vi inte så mycket, de va rätt segt faktiskt. gjorde ingenting fram mot ja vet inte senare då vi stötte på först linn filippa hektor och cornelia som skulle träffa felipe basse och ab så tänkte vi åka till kärrtorp men vi blev kvar med dom. kom hem runt halv tolv kanske? igår va de galet. vi gick upp vid ett kanske drog till grimsta där de va aik mot bp. efter de drog vi hem och käka sen drog vi till gubbängen med saga lisa limpan och ella också, då senare felipe, basse, andrè, josef och aa massa kom och de började med att dom ägga limpan för att hon fyllt år och äggen som blev kvar efter henne kastade dom på olivia och då blev de krig. så aa, de blev äggkrig tjejerna mot killarna typ och fan va vi sprang i hela hökarängen typ -.- ;p sen när alla äggen va slut drog vi brudar hem till olivia efter som de behöves duschas och grejer. sen låg vi bara och prata och sen somnade vi.

senare ikväll blir de bio med brudsen, vi ska se tusen gånger starkare. så aa sen kommer ja hem efter de och då hörs vi! pusspåer


ja o sanusen för ett tag sen. saknar dig mitt pubis!


hoppas det/du blir som förut.

hejsan. sitter hemma hos cornelia och fixar oss, filippa är också här. ikväll sover jag hos cornelia. träffar några på kvällen och bara haar kuuuuul!!! men vet inte vilka vi träffar, kanske felipe, ab och deras kompisar, eller tim hektor och anton typ och deras kompisar, eller filip och nån. men det får ni veta sen när ja vet. pussilipuss! hihih :$

skoolan

sitter i datasalen. nyss haft prov.. blev klar först av alla :P gick nog ganska bra. men aa är med filippa och cornelia nu. men vi hörs efter skolan, då hänger jag med cooooooooooola filippa! kanske....

godnatt

ska lägga mig i sängen nu, orkar inget annat, vet inte om jag orkar gå till skolan imorgon heller, allt e knaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!

om förra inlägget.

tog bort det förra inlägget eftersom att det blev missförstånd, olivia ringde mig och trodde att det var hon men det var det inte. och aa, det blev bara skit., allt hände på samma gång, blev ledsen/arg på samma gång och bara skrev, men aa det jag ville säga var att det inte var olivia. vissa saker jag skrev överdrev jag också med för jag var så jävla sur. men aa det var därför jag raderade det.

jag älskar er

hej, kom nyss hem från skolan, eller nyss och nyss, har hunnit duscha och ska snart börja rensa i mitt rum typ. jag ska ju som sagt få ett nytt rum, eller jag ska få större så det är väl bara att sätta igång och rensa. har så jävla mycket skit som jag inte ens vet varför jag har, men aa! idag så åkte jag hem direkt efter skolan, pallade inte träffa någon, imorgon så är det freeedag, fan vad sköönt asså. HEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHE! vet inte vad som händer men på lördag så slaggar iallafall filippa och cornelia hemma hos mig, men vi hörs efter jag är klar. pusssilipuss!

6 oktober



japp, ja va som sagt också hos laura men ja kom lite senare men de skrev inte skitungen ja delar bloggen med. sen gick ja o cornelia hem till moi och åt och kolla på datan. sen runt sju drog vi till hagsätra där vi kollade på enskedes match, när den va slut frös vi så mycket och antons mamma va så snäll och skjusade oss till tbanan. tack! :)hih nu ska ja sova, håller på att däcka. imorgon blire oliv! puuuuuuuuuuss


BAKNING IDAG! ;)

vårat recept; Smör, kakao, socker, havregryn, chokopopps, kaffe och lite mer saker.
Sen lite roooosa pärlsaker ;)
Jag och söta laura, sen cornelia och filippa som inte syns hihi.

roligdagdär. asså!

hejsan, sitter hemma nu i mitt hus i huddinge med filippa. bloggade inte igår för att jag sov hos cornelia. men aa idag så har jag först vart i skolan, sen så efter drog jag filippa och cornelia hem till laura. hahahahhahahah såjävla kul det var asså. bakade och grejer, men wille och filip ville också komma in men det fick dom inte, så vi kastade vatten på dom och grejer tills dom gick, sen när vi hade bakat så satt vi och snackade lite secrets hihihiihihih! men aa sen efter det åkte  jag till gamelmormor  för att fira henne en liten stund och träffade mina små söta kusiner också. sen efter det hämtade vi filippa och köpte thaimat och nu sitter vi i min säng och kollar 2 ½ men. hörs senare, puss!

godmorgon!

vaknade precis, och ska snart börja fixa mig.. faaaandå börjar känna mig sjuk igen. ont i halsen och grejer. inte roligt. men aa efter skolan så vet jag inte vad som händer. men aa fixa prao nånstans i allafall. sen så har vi matteprov idag typ men det kan jag galant :D men aa vi hörs helt enkelt efter skolan, med förhoppningsvis bilder osådär, pusssss sålänge!

hemma i ktorp

nu sitter ja hemma i kärrtorp.
och läste precis linns inlägg.. va ovanligt att hennes mamma masserar henne? -,- själv får man aldrig massars (stavning?) idag har ja bara chillat en stund med elin o laura ;))) mjau.
aa.. inte så mycket mer att säga faktiskt. så vi hörs senare. tjo man!


g-g-g-g-g--g-gamal

YEEEEEEEEEAH!

hejsan, sitter nu hemma i huddinge och har precis beställt hem lite nya saker till mitt rum som vi ska göra om, eller jag ska få min brorsas och aa ni fattar. hahahahah annie ringde mig nyss och ba vad gör du jag ba bloggar. hon ba hahahahaha det var det jag skulle säga till dig, hejdå ! men idag så har jag vart i skolan och så sen efter det så gick jag hem till cornelia snabbt sen hem till pappa och hämtade min väska och fick pengar av honom för jag har köpt en canada nu. en svart, men aa sen så körde han mig till emelie och jag hämtade min väska sen hämtade krister mig och jag åkte hem och åt. så nu lyssnar jag på musik, men hejdå nu ska mamma massera mig, puss!
jag just nu, inge smink och ska snart hoppa in i duschen!

:))

har precis sett irene huss den bästa av dom :) ska lägga mig i sängen och kolla på nått som kommer på tv;n nu. så vi hörs imorgon. pusspåer!

/ linnwiklund'

tjabatjeeena! sitter fortfarande hemma hos pappa. klockan 2 åkte vi och hämtade lillebrorsan och åkte sen och käkade. nu är jag hemma igen, och jag vet inte om jag pallar dra ut ikväll. menvifårse. imorgon blir det det bio ist'llet för filippa kunde inte idag, men hörs lite senare igen. puss!
bild från thailand och valborg

YEEES!

På tisdag är de dags för säsongstart av vääärldens bästa program..



!!!!!!!!!!

angelicasorensson


tjena hörni! riktig schteekig lördag eller va säger ni?
vid två åkte ja från mig gudmor. mamma körde mig till dessan och plockade upp sanusen på vägen. vi va hos henne och pratade lite sen drog dom och sooola och ja satt och koolla?! woow
senare ska ja kanske träffa elin. vi hörs! pusshej /annie


:)))))))))))))

heeeeej! sitter hemma hos pappa nu och lillebrorsan kommer hit snart. cornelia ska ringa när hon kommer hem och då ska vi och några andra dra på bio, i rymden finns inga känslor tror jag  :)
efter det så vet jag inte om jag sover hemma eller inte, får se helt enkelt :P men hörs senare iallafall! puss

olivia är bäst.......... NOT!!

tjoooooo! sitter hemma hos olivia just nu. var tidigare i stan med filippa och cornelia och innan det skola. blev lite bråk och så. så jag och olivia åkte hem till henne, har fixat oss nu... hade inga kläder så fick låna lite gammla fjortis kläder av olivia. haha kommer bli utskrattad på stan, men vafan liksom... man lever bara engång. ska iallafall träffa andre, arvid och nån kompis till dom. fast jag vill egentligen inte gå eftersom att jag kommer skämma ut mig som in i helvete mycket asså :o men man gör det ju för lilla olivens skull =)
aja hörs senare ikväll när vi kommer hem. pusssssssssssssss!
vet att ni sett bilden förut, men jag och olivia i sommaras i allafall!

<3


en bild som beskriver mer än tusen ord. ja älskar dig lillasyster

ja känner inte dig längre..



- Du behöver inte fråga för du vet varför.

stuuuudiedag wiii


tjo man. lungt eller? skönt att höra.
Gårdagen va väl hyffsat chill, efter skolan drog ja till dessan en stund vi myste, prata o aa skratta som vanligt. sen så drog ja hem fixa mig lite sådära sen mötte ja upp freddan micke och max, chillade gaalet. sköna grappar asså! sen kom elin och vi gjorde inte så mycket, sen drog vi till max vid halv 11 och kolla på film. va inte där så länge så drog vi till mig och somna påå dirren.

ah.. snart drar vi oss mot älta för att ja ska fääärga elins hår lite ljuusare! ;)))
sen drar vi på träning. ville träffa några ikväll.. men ska till min älskade gudmor och myysa! så ah de får väl bli vänner imorgon. vi hörs hörni!

RSS 2.0